Oprettet 20. juni 2021

Doodle, labradoodle, hvalpe, 8 uger





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8620 Kjellerup



Annoncebeskrivelse

Mor: Molly: Doodle,, vægt: 23kg Højde: 50. Pels: klippepels
Far: Walther: Labradoodle. Vægt:14 kg. Højde:46. Pels: klippepels
Begge forældre er fantastiske familiehunde og vant til ba°de store og sma° børn. De er børnevenlige, blide, velafbalancerede, intelligente, vagthunde, ta°lmodige, kærlige og dejlig glade.
Hvalpene vil blive af racen: doodle doodle (da begge forældre er doodles).
Doodles er normalvis allergi venlige, men der kan dog aldrig stilles garantier.
Hvalpene vil vokse op i rolige og kærlige omgivelser. De vil blive socialiseret af ba°de børn og voksne. De vil blive vant til børn, katte, dagligdags lyde ba°de inde og ude.
Der medfølger en hvalpestartboks med bla. hvalpens kendte foder til den første tid og et tæppe som dufter af hundemor Molly.
Hvalpene vil inden afrejse blive tjekket af en dyrlæge, chippet og registreret i hunderegisteret, fa° sundhedsbog ormekur og vaccinationen.
Hvalpene sælges usteriliseret. Ventelistegebyr: 1500 kr
Salgspris:. Tæver: 19 500
Vi holder besøgsdag na°r hvalpene er ca. 4 uger, hvor I kan vælge jeres hvalp. Her vil der være et depositum pa° 3500kr.
Begge depositumer vil blive modregnet i prisen (refunderes ikke hvis du fortryder). Afhentningsdag: søn d. 8/8 21. Du vil kunne følge med i hvalpenes liv pa° instagram, hvor der vil blive lagt billeder og sma° videoer ind af de sma° doodler og deres første ma°neder. Der er en tæve og 2 hanhunde tilbage??.

Oplysninger:
Racer: Doodle, labradoodle
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;