Oprettet 25. maj 2021

Malteser, hvalpe, 4 uger , salgklar 18. Juni





Race
Race
Malteser
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
7400 Herning



Annoncebeskrivelse

Vi er smukke glade hvalpe, 2 drenge og 2 piger, søger vores nye familier . Vores mor og far er rene Malteser og begge forældre bor sammen med os i Herning, de er sunde og raske, og faktisk aldrig været. syge. Vi er stueopdrækthede, dvs. vi sover og leger nu, hvor vi har fået øjne, i soveværelset, stuen og køkkenet . Vi er godt nok ikke så store endnu. Vi er født den. 23. 04. 21 og er klar til at flytte hjemmefra ca den 18. 06. 21 . Når vi flytter hjemmefra, har vi været ved dyrlægen og blivet sundhedstjekket, fået sundhedsbog, vaccine, chip og ormekur, derudover også registreret i dansk hunde registre . Med os vil vi få en hvalpe pakke til en god start.
Vi er godt i gang med at bleve socialiseret og renlige, nyder daglig dagens mange lyde, og mange kærlige hænder hver dag. Hvis du/i skal være vores nye hjem, er du velkommen til at komme og følge os, til vi er klar at flytte hjemmefra.
Vores familie logger også billeder herinde, mens vi vokser. Prisen er 19.500,- Ved reservation betales der et reservationsgebyr på 7.500,- som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Vi bor i et stille og roligt hjem med middelalderende forældre, der forkæler os godt og grundet. Vi forbeholder os retten til at vælge imellem evt. købere.

Oplysninger:
Racer: Malteser
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 18. Juni

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;