Oprettet 16. maj 2021

Springer spanie/Dansk svensk gårdhundl, hvalpe, 8 uger , salgklar 23. 6. 2021





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
4850 Stubbekøbing



Annoncebeskrivelse

Den 28-4-2021 kom disse dejlige hvalpe til verden. Den 23-6-2021 er de 8 uger og klar til at flytte ind hos deres kommende familier.
De vil få sundhedstjek, ormekur, blive vaccineret og chippen og registreret i dansk hunderegister inden afrejse.
Der er 5 drenge og 1 pige.
Mor karla er en lille springer spaniel, hun har et godt og blødt sind, er god ved andre dyr og mennesker både børn og voksne. Hun er sød og imødekommende og passer godt på sin familie. Hun er en meget trofast hund som følger mig i tykt og tyndt. Racen bliver typisk brugt til jagt og med god grund, karla bliver dog ikke brugt til jagt men vi bor ved skov mark og strand hvor hun bliver stimulerer meget og får mange gode lange ture ned masser af aktivitet.
Far Babu er Dansk Svensk gårdhund han har også et godt sind og kan med andre dyr og mennesker både børn og voksne. DSG. Bliver ofte brugt som rottefænger og med god grund. Babu har været på mange opgaver h or han har lokaliseret rottehaler og fanget mange rotter og mus. Han har aldrig været aggressiv og passer godt på sin familie.
Begge racer er brugs hunde og dejlige familie hunde til den aktive familie. Det er vigtigt at i som familie sætter jer ind i racen så i ved hvad det indebære særligt i forhold til det høje aktivites niveau og mentale stimulerings behov.
Prisen er 11000 der betales et depositum på 2500 som modregnes ved betaling og afrejse. I er velkomne til at ringe og høre mere eller hvis i har spørgsmål.
Der kan sendes flere og specifikke billeder.

Oplysninger:
Racer: Springer spanie/Dansk svensk gårdhundl
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 23. 6. 2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;