Oprettet 6. maj 2021

Bichon Havanais/Shih Tzu, hvalpe, 1 uge , salgklar 24. Juni 2021





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
9800 Hjørring



Annoncebeskrivelse

Vores skønne Olga har fået 5 dejlige hvalpe natten til d. 29/4-21, som alle søger et trygt og kærligt hjem.
Der er 3 hanner (1 sort med hvid blis, 1 sort med brune aftegn & 1 brun) 2 Hunner (1 brun/hvid & 1 Karamel brun). Olga er en den sødeste Bichon Havanais på 3 år, og nyder alles selskab, såvel mennesker som andre dyr.
Faren er en skøn Shih Tzu i beige/brun. Hvalpene er født i dagligstuen, så de er helt fra start vant til lyde fra dagligdagen og bliver passet kærligt på. Hvalpene bliver i de første 8 uger, velsocialiserede både med børn, voksne og anden stor hund og være vant til et liv i trygge hænder. Vi vil i de første 8 uger starte med renlighedstræning, vænne dem til lyde bla. i form af støvsugning, musik, fyrværkerilyde mm. Hvalpene er salgsklar den 24. Juni. Inden fraflytning vil de have fået sundhedstjek hos dyrlægen, vaccineret, fået ormekur og være chippet. Desuden medfølger en "pakke" med lidt foder, legetøj, godbidder & tæppe der dufter af deres mor. Der vil være mulighed for at komme og se hvalpene, hvor vi tager hensyn til Corona-situationen. Ved reservation af en hvalp, betales et depositum på 4500kr, som modregnes prisen på 20.000kr ved afhentning. Beløbet tilbagebetales ikke ved fortrydelse.
Vi forbeholder og retten til at vælge/fravælge købere, da vi ønsker det absolut bedste for hvalpene. Ved interesse, kontaktes vi nemmest på telefon .


Racer: Bichon Havanais/Shih Tzu
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 24. Juni 2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;