Oprettet 29. april 2021

Alaskan Malamute hvalpe til salg på Fyn

Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sorte/hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. juli 2021
Placering
Placering
5800 Nyborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Født den 28. april er klar til leveringsklar sidst i juni starten af juli2021.
(Der er 4 tæver og 3 hanner). En tæve tilbage Rika
Stueopdrætte i rolige omgivelser, hvor de senere vil have rig mulighed for, at bolte sig i en stor have. Bliver vende sig til børn i alle aldre samt socialisere med andre hunde.
Vi har både faren og selvfølge moren til hvalpene, så man kan opleve dem begge når man kommer og kigger på hvalpene.

Forældre er nogle meget kærlige og venlig hunde, som kan med alle mennesker og er rigtig gode sammen med andre hunde i fx hundeskov. De er ligeledes rigtig gode sammen med børn. Hvis faren ikke gider børnene, så går han bare og så skal man lade den være i fred. Moren derimod er rigtig glad for, at lege med børn og har forståelse for størrelse af børnene.

Krav til kommende ejer er, at man bor i hus med have, at man netop ikke bor i lejlighed ej heller selvom der er en lille have til. Ligeledes er det et krav, at man tidligere har haft med større hunde, da denne type hunde kræver meget motion og aktivitet.

Pris 10.000 kr. pr. stk. Depositum 3.000 kr., som trækkes fra prisen, når hvalpen afhentes. Såfremt man selv vælger at hoppe fra, refunderes pengene ikke.
Prisen er inkl. en startpakke til hvalpene (lidt hvalpefoder, tæppe, madskål, halsbånd og snor). Derudover er har de fået ormekur, er blevet chippet og dyrlæge undersøgt.

Er du/I interesseret kan I enten ringe eller sende en sms

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Blandet hund 3.500. kr.

Dansksvenskgårdhund/pekingeser , hund, 9 mdr.

Vores skønne tæve søger nyt hjem på landet da hun er vant til det frie liv på landet og ikke vant til at være alene da vi altid er hjemme hun er sød og legesyg vant til andre dyr hun er vaccineret -ch...

Alder 9 mdr.
8830 Tjele

Blandet hund 14.800. kr.

Pomeranian /chihuahua blanding , hvalpe, 6 uger , salgklar 06.09

2 dejlige bamser søger nyt hjem . Pomeran og chihuahua blanding . 1 dreng / 1 pige . Mor- chihuahua ca 3 kg , semi langhåret . Far - pomeran /chihuahua blanding . Langhåret Ca 4.8 kg Dejlig familie...

Alder 6 uger
2300 København S

Blandet hund 10.000. kr.

Blandingsrace, hvalpe, 3 uger , salgklar 21/9/22

Vi har hundehvalpe til salg Mor: Collie, Border collie, Cavalier King Charles og Australsk shepherd. Far: Cavalier King Charles, Cocker spaniel og puddel. Skriv gerne ved interesse! . <b>Oplysninge...

Alder 3 uger
2650 Hvidovre