Oprettet 29. april 2021

Alaskan Malamute hvalpe til salg på Fyn

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sorte/hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. juli 2021
Placering
Placering
5800 Nyborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Født den 28. april er klar til leveringsklar sidst i juni starten af juli2021.
(Der er 4 tæver og 3 hanner). En tæve tilbage Rika
Stueopdrætte i rolige omgivelser, hvor de senere vil have rig mulighed for, at bolte sig i en stor have. Bliver vende sig til børn i alle aldre samt socialisere med andre hunde.
Vi har både faren og selvfølge moren til hvalpene, så man kan opleve dem begge når man kommer og kigger på hvalpene.

Forældre er nogle meget kærlige og venlig hunde, som kan med alle mennesker og er rigtig gode sammen med andre hunde i fx hundeskov. De er ligeledes rigtig gode sammen med børn. Hvis faren ikke gider børnene, så går han bare og så skal man lade den være i fred. Moren derimod er rigtig glad for, at lege med børn og har forståelse for størrelse af børnene.

Krav til kommende ejer er, at man bor i hus med have, at man netop ikke bor i lejlighed ej heller selvom der er en lille have til. Ligeledes er det et krav, at man tidligere har haft med større hunde, da denne type hunde kræver meget motion og aktivitet.

Pris 10.000 kr. pr. stk. Depositum 3.000 kr., som trækkes fra prisen, når hvalpen afhentes. Såfremt man selv vælger at hoppe fra, refunderes pengene ikke.
Prisen er inkl. en startpakke til hvalpene (lidt hvalpefoder, tæppe, madskål, halsbånd og snor). Derudover er har de fået ormekur, er blevet chippet og dyrlæge undersøgt.

Er du/I interesseret kan I enten ringe eller sende en sms

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Blandet hund 3.500. kr.

Blandingsrace , hund, 2 år , salgklar Nu

Tess er en skøn, kærlig, legesyg, snaksaglig. og vant til andre hunde. Hun er en blandingsrace af en labrador og collie. Tess er nu 2 år… men er stadig en stor hvalp. Tess er ca 60 cm høj og 17 kg. T...

Alder 2 år
9310 Vodskov

Blandet hund 3.000. kr.

blanding, hund, 6 år , salgklar nu

Mille på 6 år søger sin nye familie. Kan med børn, elsker at være ude og elsker at blive nusset. Hun kan ikke med katte, så hun skal ikke til et hjem med kat. Det er heller ikke alle andre hunde hun...

Alder 6 år
7752 Snedsted

Blandet hund 4.000. kr.

blanding, hund, 7 mdr.

Annie - vaccineret, steriliseret. Hun vimser, byder op til leg, vrikker med hele kroppen, og så smiler hun med samtlige fine hvide tænder, når hun siger godag. hun er en glad lille pige og fungerer su...

Alder 7 mdr.
8900 Randers C