Oprettet 29. april 2021

Alaskan Malamute hvalpe til salg på Fyn

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Alaskan Malamute
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sorte/hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. juli 2021
Placering
Placering
5800 Nyborg
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Født den 28. april er klar til leveringsklar sidst i juni starten af juli2021.
(Der er 4 tæver og 3 hanner). En tæve tilbage Rika
Stueopdrætte i rolige omgivelser, hvor de senere vil have rig mulighed for, at bolte sig i en stor have. Bliver vende sig til børn i alle aldre samt socialisere med andre hunde.
Vi har både faren og selvfølge moren til hvalpene, så man kan opleve dem begge når man kommer og kigger på hvalpene.

Forældre er nogle meget kærlige og venlig hunde, som kan med alle mennesker og er rigtig gode sammen med andre hunde i fx hundeskov. De er ligeledes rigtig gode sammen med børn. Hvis faren ikke gider børnene, så går han bare og så skal man lade den være i fred. Moren derimod er rigtig glad for, at lege med børn og har forståelse for størrelse af børnene.

Krav til kommende ejer er, at man bor i hus med have, at man netop ikke bor i lejlighed ej heller selvom der er en lille have til. Ligeledes er det et krav, at man tidligere har haft med større hunde, da denne type hunde kræver meget motion og aktivitet.

Pris 10.000 kr. pr. stk. Depositum 3.000 kr., som trækkes fra prisen, når hvalpen afhentes. Såfremt man selv vælger at hoppe fra, refunderes pengene ikke.
Prisen er inkl. en startpakke til hvalpene (lidt hvalpefoder, tæppe, madskål, halsbånd og snor). Derudover er har de fået ormekur, er blevet chippet og dyrlæge undersøgt.

Er du/I interesseret kan I enten ringe eller sende en sms

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Alaskan Malamute 9000 kr.

Alaskan Malamute

Super lækker hvalpe 4 hanner og 1 hun Søger hjem med plads 😉 begge forældre haves de for vaccine, ormekur og chip De er håndopdrættet og så klar til livet 🤪 vi bor i Tølløse v. Holbæk

Alder 1 uge
4340 Tølløse

Alaskan Malamute 6500 kr.

Alaskan Malamute

Super familievenlige slædehundehvalpe fra vores egne rolige og omgængelige familiehunde. Begge forældrehunde er af racen Alaskan Malamute dog uden stampapire. Hvalpene sælges dyrlæge kontrollerede ...

Alder 1 uge
4683 Rønnede

Alaskan Malamute 7500 kr.

En kærlige Alaskan malamute

Rokey er en god og meget kærlig hund der er vandt til mennesker i alle alder og kat. kan være sammen med alle hunde og han elsker mennesker, han elsker at blive kælet og nusset. Han er og chipset ,vac...

Alder 12 uger
2980 kokkedal