Oprettet 21. marts 2021

Goldendoodle , hvalpe, 8 uger , salgklar 16/6





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8260 Viby J



Annoncebeskrivelse

Hvalpe ventes 21/4. Vi åbner nu for ventelisten til vores Goldedoodle hvalpe - sommer 2021.
Der er F1 hvalpe; mor er lys Golden Retriever (28 kg, raceren, men uden stamtavle) og far sølv kongepuddel (24 kg, med stamtavle). Se billeder.
Begge hunde er fantastiske familiehunde og vant til både store og små børn. De er kærlige, tålmodige, legesyge, nysgerrige og intelligente.
Begge er sundhedstjekkede med særlig fokus på racernes arvelig sygdomme uden anmærkninger. Hvalpene fødes og vokser op i rolige og kærlige omgivelse og vil blive socialiseret af både børn, voksne og kat. De vil være vant til dagligdagens lyde, ture i bil og gå i snor.
De vil være begyndende renlighedstrænet. Sundhedsattest/ bog, chip, reg. i DHR, fuld ormekur og hundeforsikring. Vaccine står den nye ejer for, da de skal være ca 12 uger før fuld effekt. Der medfølger en hvalpebox med hvalpens kendte foder og et tæppe og bamse fra fødekassen. I fald der fødes sorte hvalpe skal det pointeres at de formentlig vil skifte farve til grå/sølv i løbet af de første år. Hvalpene vil være allergi- venlige, men der kan aldrig stilles garantier. Det bliver klippe hunde. Man kan vælge at lade dem få lang pels, men det kræver en del pelspleje. For at komme i betragtning til hvalpelisten, skal du kontakte os på mail og beskrive, hvilken familie hvalpen vil komme til at vokse op i samt, hvad du/i kan tilbyde den.

Pris. 21.200 inkl forsikring. Det koster 2000,- at blive optaget på hvalpelisten, som fratrækkes hvalpens pris. Beløbet tilbagebetales ikke ved fortrydelse, men naturligvis hvis der mod forventning kommer færre hvalpe end skanningen tyder på.
Der er 4 pladser på ventelisten (ud af 6)
Der betales yderligere 5000 kr i reservationsgebyr når hvalpen er født og restbeløbet ved afhentning.
Der afholdes 2 besøg når hvalpene er 6 - 7 uger. Begge forældre kan også ses/nusses/klappes :)
Der uploades ugentlige billeder på hvalpenes Instagramprofil.

Oplysninger:
Racer: Goldendoodle
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 16/6

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;