Oprettet 26. februar 2021

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Malteser / puddel
Farve: Beige
Køn: Han
Vægt: 2,8 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

Vigtigt: For at komme i betragtning til Simba, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til `email protected`, hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde hende, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i en og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Simba er en hamrende lille lækker basse, men han kommer desværre med så galoperende separationsangst, at vi skal have fundet en familie, hvor han ALDRIG skal være alene hjemme. Det meste er afprøvet, træning, hundetrænere, adfærdsbehandlere, tips og tricks i alle afskygninger, og den lille stakkels fyr lider i den grad, hvis han forlades.

Hvis man vælger at ansøge om adoption af ham, så skal man kunne tilbyde ham et hjem, hvor han altid er sammen med sin familie, da det modsatte er et decideret overgreb på hans psyke. Man må ikke forvente at han nogensinde lærer at være alene, ej heller sammen med anden hund, så vi kommer til at være meget obs på dette punkt i de ansøgninger, vi modtager på ham.

Mere info senere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;