Oprettet 24. januar 2021

Mops, flere hvalpe, 9 uger , salgsklar Uge 17





Race
Race
Mops
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
3120 Dronningmølle



Annoncebeskrivelse

OLINE, min meget smukke og kærlige mops pige er med hvalpe.
Oline har stamtavle fra Tyskland og Balou (far til hvalpene) forældre har stamtavle. Begge forældre har sundhedsbog.
Hvalpene vil komme fra privat opdræt, hvor de vil færdes frit omkring i hus og have. Så vidt muligt, vil de blive renligheds tænet. De vil komme til at omgås voksne, børn, hunde og katte.
Racen mops er en selskabshund og passer fint ind i alle familie mønstre. Mops elsker sine mennesker, men knytter sig lidt mere til et specielt familiemedlem. Hvalpene sælges kun til DEM som vil elske og passe på dem i hele deres hundeliv.
Fra uge 13 kan man komme og vælger den hvalp man ønsker i den rækkefølge man har henvendt sig. Indtil afhentningsdagen kan der aftales tid, til at besøge hvalpene
Ved reservation skal der betales et. 'a conto beløb på kr. 2.500,00. Ved underskrift af købsaftalen betales resterende beløb på
kr. 10.000,00.
Vi forbeholder os retten -ud fra bedømmelse og samtaler- hvem der må købe en hvalp.
Når hvalpene flytter hjemmefra i uge 17, får de følgende med; sundhedsbog, tæpp, bamse, halsbånd, mad pakke til 2-3 dag. De vil være chippet, vaccineret, fået ormekur to gange, sundheds tjekket og registreret i Dansk hunderegister.
Vi anbefaler at man på forhånd sætter sig ind i hvilken behov og særenheder racen har.
Det er meget vigtigt, at hvalpens hviletid. respekteres, da det er under søvnen hvalpen vokser. Hunde er flokdyr og for hvalpen ikke skal risikere at få angst resten af livet, skal den langsomt trænes til at være alene hjemme.
Skulle der af en. plausibel grund ske, at køber fortryder handlen, returnerer vi pengene minus a'conto. Efter hundens første leveår og fremadrettet, kan hunden returneres til sit fødehjemmet, beløbet af tilbagebetaling. aftales.
Skriv lidt om jer selv, hvad I kan tilbyde en hund og hvorfor i specielt ønsker en mops. Henvendelse rettes til Elsebeth Pohlmann
email .

Oplysninger:
Race: Mops
Alder: 9 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Uge 17

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;