Oprettet 26. november 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Schæfer / Labrador / Malamute
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 29,2 kg
Alder: 4 år
Pris: 3000,00

De næste par dage, der ved vi allerede på forhånd, hvad samtlige henvendelser til os kommer til at dreje sig om. Når først folk har læst om og set Smokey, så er vi SLET ikke i tvivl om, at folk kommer til at stå i kø, for at få fingrene i ham, for mere lækker og velafbalanceret hund finder man altså ikke hver dag!

Han er desværre havnet i en skilsmisse, hvor ingen af parterne kunne have denne hamrende dejlige dreng med sig videre, og derfor skal vi have fundet ham et nyt hjem, en ny familie, en ny tilværelse, hvor han kan blive forgudet og forkælet ud over alle grænser.

Denne fyr kan det hele og har det hele. Udover dit smukke udseende, så er han glad for alle mennesker, også børn, kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, han er god i sit møde med andre hunde og hans allerbedste veninde har været en jævnaldrende tæve, som han var så glad for. Han har ikke boet med kat, men har primært lagt sig ned og kigget på katte, hvis han har fået øje på nogen.

Han ELSKER at blive redt og groomet. Han elsker i det hele taget bare at være i centrum, hvad enten det er nusse-stunder eller gode ture ud i naturen, hvor han kan have næsen i jorden.

Ualmindelig charmebøf, vi her har med at gøre, som har fået det BEDSTE fra de tre racer i blandingen. Det eneste man skal være obs på med ham er, at han er ørehund og går til jævnlige kontroller med netop ørerne, for at have helt styr på dem, men udover det, så er der bare dømt lige knap 30 kilo kærligheds-maskine.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;