Oprettet 22. november 2020

Dansk Svensk Gårdhund





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
12 uger
Farve
Farve
Hvid med sorte og brune aftegninger
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
29. november 2020
Placering
Placering
8752 Østbirk
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Det er med stor smerte at vi desværre må afsætte denne fantastisk dejlige hundehvalp Carlos, født 23/8-2020. Børnene har desværre udviklet svær allergi til trods for at han kun har boet her i 4 uger.

Carlos er aktiv, nysgerrig og aldeles hengiven. Han er næsten renlig (få uheld) og reagerer på de simple kommandoer vi har trænet. Han er fra avler vaccineret og sundhedstjekket og vil gennemgå et nyt sundhedstjek inden overdragelse.
Sammen med Carlos får du de ting Carlos er tryg ved; 2 kurve/senge, diverse legetøj, løbegård/hvalpegård hvis han skal være alene hjemme i kort tid (han har samlet været alene hjemme i 1 1/2 time her), ca 8kg hvalpefoder (rest) og hans hundeforsikring kan formentlig overtages (Alm. Brand) Han er tilvænnet andre dyr og børn og elsker både at lege vildt og ligge
sammen med mennesker og slappe af/nusse.

Er du interesseret så forbeholder jeg retten til at vælge frit mellem dem der henvender sig, idet jeg for alt i verden vil sikre mig at Carlos kommer videre til et mindst lige så varmt og kærligt hjem som også bliver hans blivende hjem.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;