Oprettet 22. oktober 2020

Blanding, hund, 3 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
7850 Stoholm Jyll



Annoncebeskrivelse

Aina blev reddet fra gaden med sine 7 helt nyfødte hvalpe??. De blev bragt til vores samarbejdspartner, hvor hvalpene voksede op; i sikkerhed. selvom livet - og højst sandsynligt heller ikke mennesker - har været gode ved hende, er hun en kærlighedsbombe, og hun har været en helt igennem fantastisk hundemor??
Alle hvalpe er allerede i Danmark, og har vidt sig at have det mest fantastiske sind - det har de HELT sikkert fra Aina, for hun er en den mest fantastiske hund vi nogensinde har set !. Vi vil sådan ønske for Aina, at hun også får et hjem og et liv fyldt med kærlighed, nus, en varm seng og lækker mad????????. Aina nyder menneskelig kontakt og er selv ret fantastisk til at dele ud af kys og kærlighed ??. Hun søger en hundevant familie med tid, tålmodighed og overskud til at lære hende, hvad det vil sige at bo i et hjem.
Vi tror helt bestemt hun har boet i et hjem før; men måske hun har glemt hvordan det er. Man skal derfor være klar på både renlighedstræning, alene hjemmetræning samt basale øvelser.
Meget gerne en familie med hus og have, da hun ELSKER at kunne løbe frit omkring. Aina er et jagthundemix; men hvor meget jagtinstinkt hun har er svært at sige - det er ikke noget vi har set noget til, men det kan selvfølgelig komme. Hun er ca 2-3 år gammel og en mellem hund på ca 50 cm og ca 18 kg. Hun befinder sig i Bosnien, er neutraliseret, vaccineret, har pas, og inden afrejse får hun foretaget blodtests. Ved interesse kontakt Love Paws Rescue og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`. #adoptdontshop #lovepawsrescue #rescuedog #shelter #internat #redenhund #nychanceilivet #ennychance #streetdog #gadehund #nytliv #shelterdog #loveanimals #rescue
#fromstreetdogtofamilydog #fragadehundtilfamiliehund
#youcantbuylovebutyoucanrescueit.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;