Oprettet 22. oktober 2020

Blanding, hund, 4 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
7850 Stoholm Jyll



Annoncebeskrivelse

Mila - forsømt og derefter efterladt ??. Mila blev sammen med 2 andre hunde afleveret til vores samarbejdspartner.
De har hele deres liv været forsømte og overladt til sig selv og et liv som udehunde, uden korrekt foder, dyrlægebesøg, og uden kærlighed.
Alle 3 hunde viste tydeligt at de var usikre ved og bange for deres ejer, da de blev afleveret ??. Efter blot en uges tid, med rolig og kærlig kontakt til mennesker, lækre godbidder og god mad, viste de en helt anden side af dem selv.
Mila er den mest sociale af de 3 piger, hun er glad for mennesker, elsker den opmærksomhed og nus hun får, er god led andre hunde og har et dejligt roligt sind. Mila søger en hunde erfaren familie, der vil overøse hende med kærlighed og gode oplevelser.
En familie der forstår vigtigheden i positive træningsmetoder, da Mila ikke vil trives med skæld-ud ??
En familie uden eller med store børn (12 plus) der har tiden og tålmodigheden til at lade hende falde til i eget tempo, og som formår at skabe succes oplevelser for hende, så hendes fantastiske sind får lov at blomstre.
Kan man det, så er vi sikre på, man i Mila får en helt unik, kærlig og trofast følgesvend i mange år??. Mila befinder sig i Portugal, hun er chippet, vaccineret, neutraliseret og har pas.
Inden afrejse vil hun få foretaget blodtests. Mila er ca 4 år gammel (fr 2016), hun er ca 50 cm og vejer 20 kg. Vil du vide mere om denne lækre pige, så kontakt Love Paws Rescue og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`. #adoptdontshop #lovepawsrescue #rescuedog #shelter #internat #redenhund #nychanceilivet #ennychance #streetdog #gadehund #nytliv #shelterdog #loveanimals #rescue
#fromstreetdogtofamilydog #fragadehundtilfamiliehund
#youcantbuylovebutyoucanrescueit.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 4 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;