Oprettet 20. oktober 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
10 mdr.
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Bosnisk gadehund
Farve: Sort/lysebrun
Køn: Hun
Vægt: 11 kg
Alder: 10 mdr.
Pris: 3000,00

Yoda er den yndigste og sødeste gadehund fra Bosnien, der desværre blev placeret i en lejlighed, hvilket man måtte erkende, at det trivedes Yoda ikke med.

Hendes drømmehjem er en kærlig familie med masser af overskud, som kan tilbyde hende hus og en hundeveninde eller neutraliseret hanhund, som kan blive hendes bedste ven. Der må også gerne være hundevante børn af den større slags i hendes kommende hjem, da Yoda har en let forsigtig side.

Når hun er tryg, så udfolder der sig dog en meget livlig og energisk side, der kræver det føromtalte overskud. Hendes familie skal være træningsminded, da hun ELSKER at træne og at blive udfordret i sit kønne hoved. Der skal også startes helt forfra med både alene hjemme, så god tid uden bagkant og masser af mental træning er et nøgleord med Yoda.

Hun elsker som sagt andre hunde. Er bedst med hunde på hendes egen størrelse, og lidt mere forsigtig, når det er nogen, der er større end hende. Hun har ingen erfaringer med katte, så det vides ikke, om hun ville kunne forene sig med kat i kommende hjem.

Yoda har et lille navlebrok, der ikke er vurderet nødvendigt at operere her og nu, da det måske lukker sig selv med tiden. Ny ejer skal dog holde øje med dette, og skulle det blive behandlingskrævende, så vil dette kunne blive opereret på Dyreværnets regning. (hvis hendes kommende familie ønsker Yoda sterilieret, så vil navlebrok også kunne fjernet i forbindelse med det)

Yoda har gyldigt pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;