Oprettet 6. september 2020

Lille Blanding, hund, 2 år , salgklar nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
3300 Frederiksværk



Annoncebeskrivelse

Rita er i pleje i Nykøbing Falster. Hun er født d. 1. juni 2018 vejer 9,7 kg. og er ca. 30 cm høj.
Rita er vaccineret, blodtestet, neutraliseret, chip og pas. Hun er ikke egnet til lejlighed fordi hun gør hvis naboen laver lyde.
Skriv dit . telefon her og jeg vil kontakte dig. Hun er klar til at finde en familie. Det skal bare være uden børn under 12 år, og så skal det være en familie, som lever sådan nogenlunde roligt og med regelmæssighed i dagligdagen. Familien skal være indstillet på, at det tager lidt tid for hende at falde til og åbne op, men de vil se en gradvis og relativt hurtig fremgang i løbet af de første uger.
Hun er renlig men beder ikke selv om at komme ud endnu. Det har jeg ikke kunnet lære hende, for døren har stået åben konstant. Hun har dog klaret min. 10 timers nat renlighed.
Hun er en charmerende, kærlig og sjov lille hund. Hun elsker at ligge tæt og har fået lov at ligge i både sofa og seng her hos mig. Hvis man ikke vil have hende i soveværelset, må man lukke døren, for hun springer nemt over 70 cm. børnelåge ??
Hun er nysgerrig og modig. Når hun møder nye ting, kan hun godt blive forskrækket et øjeblik, men hun retter sig hurtigt.
Og bamser! Glem ikke bamser ??
Og - hun kan sagtens, måske endda helst - være alene hund. Er der anden hund, skal den være ikke-dominerende.

Oplysninger:
Racer: Lille Blanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;