Oprettet 1. august 2020

Tysk Jagtterrier/Jack Russel, hvalpe, 9 mdr.

Race
Race
Tysk jagt terrier
Alder
Alder
9 mdr.
Placering
Placering
4261 DalmoseAnnoncebeskrivelse

(Prisen for vores lille hund er 6000kr!! ). Dejlig aktiv han hund (stor hvalp) mangler en familie med energi og overskud til en kærlig energibombe.
Han er født i December 2019 og er blanding af Jack Russel og Tysk Jagtterrier.
Han er kærlig og lærenem og vant til mange slags dyr (katte og høns eks) og han elsker børn og at lege med dem og putte med dem. Han er stort set renlig, elsker andre hunde og mennesker. Alt i alt en perfekt lille hund til dem som har tålmodighed og overskud til en hund med fart i.
Vi er faktisk alle super glade for ham herhjemme, men efter 14 år med Franske Bulldogs må vi erkende at især jeg ikke har overskuddet til en dynamit stang af en terrier.
Han er chippet og holdt med vacciner og der er sundhedsbog med ham.
Da vi har fået ham midt i Corona krisen, er han desværre ikke så meget vant til at være alene hjemme, dette skal trænes med ham.
Han ødelægger ikke tingene, men går med dem og gør. Der er selvfølgelig krav til ny familie, da han ikke bare skal videre. Han skal ud med massere af plads til at grave og løbe udenfor. Dvs ingen lejlighed!
Du skal være indstillet på at han kræver meget af din tid og energi. Prisen (6000kr) er fast da vi ikke ønsker at snakken blir brugt på forhandlinger, men omkring hvad i som ny familie kan tilbyde ham.
Husk at det er en rimelig hårdføre race blanding og de blir ofte et godt stykke over 10 år.
Jeg forventer at man ved interesse har læst hele annoncen igennem og man bliver taget i betragtning ved seriøs og høflig henvendelse.

Oplysninger:
Racer: Tysk Jagtterrier/Jack Russel
Alder: 9 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.