Oprettet 25. juni 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
11 måneder og 3 dage
Placering
Placering
5592 Ejby



Annoncebeskrivelse

Koko søger træningsmakker.
Koko er en skøn og meget aktiv mellemstørrelse blanding på 11 måneder og 11 kg., som er kommet uheldigt fra start i livet. Koko har ikke prøvet meget og derfor er hans socialisering og miljøtræning mangelfuld. Han bliver hurtigt usikker og stresser op ved mødet med nye miljøer og andre hunde. Det er vigtigt at Koko lander i det helt rigtige hjem, som forstår at skynde sig langsomt
Nyt hjem har tid, lyst og overskud - også på den lange bane - til at arbejde med, hvad der kan vælte ud af hans bagage. Koko vil meget gerne samarbejdet i træningen og er nysgerrig på trods af sin usikkerhed. Vi tænker, at der med tiden sammenholdt med positiv træning gemmer sig et stort uudnyttet potentiale i ham. Det kunne være alt fra almindelig lydighed til agility. Han er især glad for at bruge næsen, så nosework eller spor kunne være et hit, som samtidig også hjælper med at sænke stressniveauet og bygge selvtilliden op.
Nyt hjem er hus med have i rolige omgivelser. Grundet Kokos manglende erfaring og usikkerhed skal nyt hjem være uden børn og anden hund. Der skal afsættes god til til alene hjemmetræning, da det ikke vides om Koko har prøvet dette.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;