Oprettet 8. juni 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Schæfer / Dobermann / New Foundlænder
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 40 kg
Alder: 6½ år
Pris: 3000,00

CANTO SØGER PLEJEOPHOLD I SEKS MÅNEDER MED HENBLIK PÅ PERMANENT OVERDRAGELSE

Grundet en mulig gammel skade på højre bagben, er Canto startet i nogle behandlinger, som vi gerne skulle se virkningen af, inden han kan adopteres permanent. Derfor søger vi en familie, som synes Canto passer lige ind i deres tilværelse qua nedenstående beskrivelse, OG som skal kunne komme til kontrol med Canto en gang om ugen de første 4 uger og siden hen en gang om måneden, mens vi nøje følger med i hvordan hans bevægeapparat arter sig. Derfor må og kan hans nye familie ikke bo længere væk, end at ovenstående kan opfyldes.
Canto er en umådeligt lækker dreng, der desværre kommer med en energi og personlighed, der ikke er forenelig med børn i hjemmet. Han er meget glad for voksne mennesker, men børn kan han ikke rumme. HVIS der er børn i hans kommende familie, så skal det som minimum være hundevante teenagere, men optimalt set så skal Canto være barnet i hans nye omgivelser. 

Han egner sig ikke til bylivet, da han ikke håndterer larm, uro og støj godt. Han har boet i hus i landlige omgivelser og det skal han igen i fremtiden. Masser af plads, højt til loftet og god, kyndig erfaring med de store racer. 

Overfor andre hunde er denne perle meget selektiv. Han har haft mange gode hundevenner i sit liv, men der har også været en del hunde, han ganske enkelt ikke har brudt sig om. Katte er noget, der skal jages langt væk, så dem kan han ikke forenes med. 

Canto har gået på alverdens træningshold, og han ELSKER at træne. Han kommer til at foretrække en familie, der stadig vil stimulere ham via træning og opgaver, da han har brug for den mentale aktivering, og naturligvis skal træningen være forenelig med de opståede gener i hans bevægeapparat.

Og så kan ELSKER han at svømme. Han har faktisk svømmehud mellem tæerne, og ville elske at bo tæt på skov og strand, som han har været vant til. Svømning er HELT okay i forhold til hans led.

Canto er neutraliseret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;