Oprettet 7. april 2020

Jack Russell Terrier





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
12 år og 11 måneder
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Aktivt otium søges
Tristan er en ældre herre, men han er i meget fin form af sin alder, og er stadig fuld af energi. Han skal derfor ud i et hjem hvor han dagligt kommer på gåture. Han kører glad med i bilen, og næsen bliver flittigt brugt når han er på tur. Disse ture foregår i snor da Tristans hørelse slår fra når snuden bliver slået til.
Hjemme nyder Tristan at sidde på skødet og få opmærksomhed. Enten fra hans ejer eller fra gæster der kommer i huset. Om gæsterne er voksne eller børn gør ingen forskel for Tristan. Han hilser glad på alle.
I forhold til andre hunde har Tristan et fint hundesprog. Han fungerer dog bedst med tæver. I tidligere hjem har Tristan boet sammen med en kat, som han fungerede fint sammen med. I det hele taget oplever vi Tristan som en hund der hviler godt i sig selv.
Hos tidligere ejer har Tristan mange dage været med på arbejde, men har uden problemer kunne været alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Dette har dog altid været sammen med andre hunde. Der må derfor påregnes god tid til alenehjemme-træningen i nyt hjem.
Da Tristan altid har boet på landet søger vi et hjem til ham i rolige omgivelser. Gerne hus med have. Desuden søger vi et hjem som har god tid til at give Tristan nus og kæl og hvor han kan være med i de daglige gøremål.
Han er af racen Jack Russel terrier

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;