Oprettet 22. marts 2020

Gravhund, hund, 8 år





Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
8 år
Placering
Placering
8882 Fårvang



Annoncebeskrivelse

Basse savner et sted han kan nyde sit otium.
Basse er en sort korthåret standard. Basse er 8 år, han er født 30 august 2011. Basse er kastreret og har stambog. . Basse har boet alene med mig i en del år, og har været min lille “baby”. Med tiden er der så kommet mand, 2 små menneske babyer, en hund mere og kat til, og Basse trives bare ikke her. Det smerter mig at se ham så meget i ubalance og håber jeg kan finde ham et godt hjem, hvor man kan give sig tid til ham.
På trods af at han bor med en anden hund og kat nu, acceptere han dem fordi de er en del af vores familie, men Basse søger et sted uden andre dyr. En god indhegnet have er nødvendigt da Basse elsker at jage og grave. Så hvis man ikke har hegnet godt ind så er han på jagt så snart han ser muligheden for det. Og hvis Basses nye ejer er jæger tror jeg han vil elske at komme med. Han elsker også at gå en lang tur, - med mindre det regner så kan han godt vente med at tisse i mange timer. Men ingen besøg i hundeskov da han før er blevet overfaldet og derfor ikke kan med andre hanhunde, men hvis man møder tæver på en gåtur er det som regel mere end okay, - Basse elsker hunkøn. .
Han er vant til at være alene, også i mange timer. Men han er selvfølgelig gladest hvis han ikke er alene hele tiden. .
Børn må gerne være i basses liv, men helst når de har nået teenager årene, da han ikke er så god til det der med grænser, - fx slikke i hovedet, stjæle mad. Basse er på ingen måder farlig for mindre børn, men siger fra hvis de er for voldsomme. .
Basse søger opmærksomhed og hvis man giver ham den får man 10 gange så meget kærlighed tilbage. Basse er en dejlig og kærlig hund.
Det er vigtigt at Basse får en ordentligt kvalitet hundefoder og bliver afholdt fra at ligge under en dyne og koge, da vi nogle gange ser hans hud slå lidt ud af det. Så jeg vil anbefale en kommende ejer at fortsætte med det. Prisen aftales, men vigtigst for mig er at han får et kærligt hjem.


Racer: Gravhund
Alder: 8 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;