Oprettet 3. marts 2020

Schæfer mf., hund, 7 mdr. , salgklar når rette hjem byder sig





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
5700 Svendborg



Annoncebeskrivelse

Tæve på 6 mdr. søger sin træningsmakker og følgesvend. Lexi er reserveret af sind men lakker også en del på sin socialisering med fremmede mennesker og hunde. Hun knytter sig tæt til sin ejer og er et rigtig nussehovede der elsker at ligge i arm i sofaen når dagen er omme. Når dagen starter er der knald på, og jeg søger hende et hjem hvor hun vil blive brugt og få lov til at arbejde. Lexi er super klog og har i den grad evnerne til kunne blive god til mange ting, som Rally, PH, Agillity, Nosework og meget andet. Man skal være forberedt på at der skal ligges en masse arbejde i hende før hun bliver en psykisk stærk, voksen hund.
Hun har et super godt hunde sprog, forstår når de ældre hunde ikke gider hende, og leger vildt med dem der vil dét. Hun skal blot lige se dem an, hvor hun til start er en smule nervøs men viser stor interesse i alle hunde.
Børn er hun ikke vandt til. Hun gør dem ikke noget men vi søger et hjem uden mindre børn.
Lexi skal som minimum besøges en enkelt gang inden overtagelse, alt efter hvordan og hvorledes. Hun bliver ikke din bedste ven efter et par godbidder og hun sendes ikke herfra før hun selv er tryg ved det.
Lexi er selvfølgelig chippet. Ring eller skriv ved interesse.

Oplysninger:
Racer: Schæfer mf.
Alder: 7 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Når rette hjem byder sig

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;