Oprettet 23. februar 2020

Spaniel blanding, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Springer Spaniel
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Barbas - en energi bombe??. Barbas blev fundet på gaden, men heldigvis reddet i sikkerhed til væres internat. Barbas elsker alt og alle !!
Han er en fantastisk dreng, altid glad og klar på leg eller en løbetur. Barbas er en spaniel blanding, hvilket vil sige at han har et højt energi niveau, er jagt hund, og elsker at være tæt på sine mennesker.
Han søger derfor en familie med erfaring med jagt hunde/brugshunde, der forstår at stimulere ham mentalt og give ham opgaver, og dermed vende hans energi til noget positivt.
En familie med stor have, meget gerne på landet, hvor han virkelig kan få luft under vingerne. Han er fortsat ung, og har for den rigtige familie masser af uudnyttet potentiale. Se videomateriale Barbas her:. `LINK FJERNET`. Barbas er fra juli 2018, vejer ca 20 kilo og er ca 50 cm. Han er vaccineret, chippet, neutraliseret og har pas, og før afrejse får han taget blodprøver og får orme- og loppekur. Han befinder sig i Portugal og formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue - se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. `LINK FJERNET`. og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Spaniel blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;