Oprettet 22. januar 2020

Australian Shepherd





Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
5 år og 3 måneder
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Smukke Tristan søger sin nye familie, da tidligere ejer desværre blev syg. Tristan er kommet her til sammen med Angus, og har været lidt mere påvirket af ikke at være sammen med Angus, end Angus har den anden vej.
Tristan er en hyrdehund og har altid hyrdet på Angus, og mangler nu sit job, så vi er igang med at finde ham et nyt.
Tristan og Angus er glade for hinanden, men ikke gode for hinanden, da de kører hinanden op i et forkert gear, og det er svært at få dem ned igen. De var heller ikke gode ang. mad sammen; her var det dog mest Tristan der følte det var hans madskåle begge to, vi ser dog ikke dette problem sammen med andre hunde. Vi har valgt at skille de to drenge ad, for at give dem den bedste tilværelse hver for sig.
Tristan er til tider en lidt forsigtig dreng, men har et hjerte af guld, og vil meget gerne udføre opgaver for os. Han er kvik og lærenem, og er meget modtagelig for nye kommandoer. Han er en rigtig bastant dreng, som har lidt stemme i sig. Han er meget racetypisk, så derfor søger vi også en familie som har kendskab til Aussien eller andre hyrdehunde typer.
Han er renlig, går meget fint i snor, og har aldrig ødelagt noget. Han vil meget gerne finde en familie hvor der i forvejen er en tæve, da han er meget afhængig af andre hunde. Han er mere tryg ved- og følger meget efter de andre hunde; han har lidt svært ved at tage sine egne beslutninger.
Tristan trænger til at tabe sig, men han er kastreret og hvis man ikke passer på med maden, så bliver de lidt runde.
Tristan søger et hjem med hus og have, uden mindre børn og andre små dyr.
Der SKAL være anden hund i hjemmet, helst en tæve men en kastrat vil også kunne gå. Han er glad for andre hunde, gider godt damerne når han lige har set dem an, og det er meget få hanhunde vi har set ham reagere på.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;