Oprettet 14. januar 2020

Malteser

Sælges til 3200 kr.
Race
Race
Malteser
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
brunlig
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
2. april 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Karma

Den lille pige søger en kærlig familie.

GENERELT
Hun er utrolig kærlig, sød, hengiven, glad, kælen, tillidsfuld og elsker alle mennesker. Hun var tidligere en familiehund og bor lige nu i en lokal plejefamilie. Hun er glad for børn. Hun fælder yderst begrænset og går fint i snor. Hun har det fint med andre hunde. Alt i alt, en kær lille pige der bare vil elskes.

BAGGRUND
Hun var familiehund før, men levede under forfærdelige forhold i deres baggård. Hun er nu i en lokal plejefamilie.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 7kg | Skulderhøjde 36cm | Primære racer vurderes til Malteser/Yorkshire terrier/ukendt lille str. race.

Karma er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.
Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutraliseret, DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia snaptest og Leishmania test, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Kontakt via email: [email protected] att.: Janni.

BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www.newhopedenmark.dk.
Instagram - New_hope_denmark.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Malteser .5.000 kr.

KØBE en Bichon Frise eller Mini Puddel,. Malteser. Tæve. eller MalteserTæve Købes

Det skal være en lille hvid tæve hund.Det kunne også godt være en Malteser - Den må gerne være ca fra 1/2 -1 - 2 år måske 3-4 år gammel.Ring /skriv til mig, hvis du har eller kender nogen der har s...

Alder
3600 Frederikssund

Malteser 8.000. kr.

Mini. malteser, hvalpe, 10 uger

Dejlige små mini malteser ( en tæve og en han Meget nysgerrige og legesyge. De elsker børn og andre dyr Sundheds bog medfølger de er vaccineret og chippet registrering i dansk hunderegistre. Der medfø...

Alder 10 uger
4130 Viby Sjælland

Malteser 8.500. kr.

Malteser, flere hvalpe, 4 uger , salgsklar 5 marts 2020

Vi har 4 malteser hvalpe, 2 hanner og 2 tæver. Om hvalpene: Stueopdræt (ikke fra et østland men født og. opvokst i vores stue) Moderen og faderen er. vores egnehunde Vant til børn - omgivet af os hv...

Alder 4 uger
7480 Vildbjerg