Oprettet 14. januar 2020

Malteser

Sælges til 3200 kr.
Race
Race
Malteser
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
brunlig
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
2. april 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Karma

Den lille pige søger en kærlig familie.

GENERELT
Hun er utrolig kærlig, sød, hengiven, glad, kælen, tillidsfuld og elsker alle mennesker. Hun var tidligere en familiehund og bor lige nu i en lokal plejefamilie. Hun er glad for børn. Hun fælder yderst begrænset og går fint i snor. Hun har det fint med andre hunde. Alt i alt, en kær lille pige der bare vil elskes.

BAGGRUND
Hun var familiehund før, men levede under forfærdelige forhold i deres baggård. Hun er nu i en lokal plejefamilie.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 7kg | Skulderhøjde 36cm | Primære racer vurderes til Malteser/Yorkshire terrier/ukendt lille str. race.

Karma er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.
Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutraliseret, DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia snaptest og Leishmania test, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Kontakt via email: [email protected] att.: Janni.

BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www.newhopedenmark.dk.
Instagram - New_hope_denmark.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Malteser 8.000. kr.

Malteser, hvalpe, 9 uger

Vi har 2 malteser hvalpe, 1 pige og 1 dreng De er 100% race rene, Hvalpene her er rigtigt glade De er meget legesyge og elsker at lege med børn og være i et godt selskab De er vaccineret og chipmærket...

Alder 9 uger
4140 Borup

Malteser 10.500. kr.

Maltese, hvalpe, 8 uger

Bichon Maltese, hvalpe,. 1 drenge og 1 pige, 8 uger,2 skønne hvalpe. Salgsklare 15 januar 2020. Født og opvokset i stuen og vant til børn og andre hunde og alle hverdage forskellige lyde. De bliver se...

Alder 8 uger
6520 Toftlund

Malteser 10.900. kr.

malteser , hvalpe, 8 uger , salgklar pr. dags dato til rette familie

(((8 uger gamle maltesere til salg to reserveret))). Hvalpene har været ved dyrlæge og der har de fået følgende: Chip, 8 ugers vaccine, sundhedsundersøgelser og sundhedsbøger og ormekur af to gange. ...

Alder 8 uger
3050 Humlebæk