Oprettet 7. januar 2020

Basenji blanding, hund, 12 mdr. , salgklar 20.1.2020

Race
Race
Basenji
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

Escobar . Den blideste dreng søger en kærlig familie. GENERELT
Han er utrolig kærlig, meget rolig, sød, hengiven, kælen, tillidsfuld, selskabelig, mild og elsker alle mennesker. Han er lidt usikker over andre hunde. Han opsøger selv og holder utroligt meget af børn. NHDK ønsker, at han kommer til en familie med større eller ingen børn således, at der tid og kærlighed til, at have ham i fokus. Han har den sødeste vane med af venlighed, at stille sin bagdel op af alle så de klapper ham. Han har den smukkeste brindle pels (ses ikke tydeligt på billederne). Alt i alt, en smuk lille dreng der bare fortjener en masse kærlighed. BAGGRUND
Han har siden han var en yngre hvalp været i lokal pleje hos en NGO. Han blev reddet fra gaden. YDERLIGERE INFO
Estimeret 1,5 år | 16kg | Skulderhøjde 55cm | Primære racer vurderes til Basenji/Whippet. Escobar er i Portugal. og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutralisering, DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia snaptest og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Janni. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Basenji blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 20.1.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.