Oprettet 5. januar 2020

Fransk bulldog, flere hvalpe, 7 uger , m. stamtavle, salgsklar 11/01/2020





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
7 uger
Placering
Placering
8700 Horsens



Annoncebeskrivelse

Dansk godkendt kennel sælger de skønneste og smukkeste hvalpe fra de lækreste forældre. Lækreste udseende og dejligste sind, vant til børn og andre hunde. De er opdrættet i stuen, socialiseret og pottetrænet. Meget nysgerrige og legesyge, skal bare ses og opleves.
Begge forældre er med stamtavle. Begge foreldrene er røntgened, luftvejs kontrolleret, Patellar Luxation 0/0, hud og hårlag undersøgt (Negativ til demodex), Negativ til Giardia. Hjerte scannet med normale resultater. Alle test er uden anmærkninger og kan ses før køben af en hvalp. Mor kan ses med hvalpene, og far kan ses efter aftale. Vi er baseret i Hornborg, ca 10 minutters kørsel fra Horsens.
Vi går meget op i at overdrage en velsocialiseret og kærlig hvalp nye hjem, så købere kan være sikre på at de får et velfungerende og kærligt nyt familiemedlem med hjem. Hvalpene bor derfor også i vores køkken, og bliver socialiseret med voksne og børn og med vores andre hunde, og de bliver vant til alle hverdagens lyde. Det er utrolig vigtigt for at få en selvsikker og rolig hund. Ved afhenting har hvalpene:
Dansk Hunderegister oprettelse
Chip
Sundhedsbog
3xOrmekur
Første vaccination
Hvalpepakke fra Royal Canin
Købskontrakt
Faktura
Forsikring
Gratis pose med mad fra Royal Canin . Kontakt os gerne for mere information og for at aftale besøg.
For reservation beder vi om at man lægger et depositum på 4000 kroner. Prisen for blå tan hvalpene er 18000 kroner. Prisen for sable hvalpene er 14000kr

Oplysninger:
Race: Fransk bulldog, stamtavle medfølger
Alder: 7 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 11/01/2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;