Oprettet 3. januar 2020

Old English Bulldog , hvalpe, 5 uger , salgklar 23.01.2020





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
2620 Albertslund



Annoncebeskrivelse

Så er “MY LITTLE PONY” kuldet hos #HammerBulls rundet de 5 uger ??
De spiser, Leger, Skider og sover - fuldstændig som mange andre hvalpe. Hos HammerBulls vægtes SUNDHED både i sind og krop!
Disse Old English Bulldog’børn er vokset op i huset, og er udsat for alle dagligdagens lyde, og udfordringer - de får jævnligt besøg af kvarterets børn, eller ungerne i vennekredsen ?????? De vil alle have oplevet at komme med ud i verden, besøge stalden og hestene. Halsbåndene den har vi allerede klaret ???????????. Mor er Lilac Tri Merle, hun er udstillet og placeret både i ind og udland, har utallige diplomer, rosetter, titler mm. på sit CV.
Hun er FULDT sundhedsundersøgt, HD A, AD 0, fri for spondylose, patella, OCD, luftvejsproblemer, allergier, hun er hjertescannet, har fuld DNA profil samt testet for at bære og kunne videregive alle farver. Far er STAAL TYR fra Østergaard, en kendt og velfungerende blå tri color-dreng, her er tiltænk til mere type af hvalpene - og se lige de nullerbørn der er kommet ud af det mix ??????. De er top klar til nye udfordringer sidst januar 2020 for mere info kontakt #HammerBulls pr . telefon Hvalpene sælges med hvalpepakke, chip, vaccine, ormekur, pas, loppebehandlet, stamtavle hos EKC, hvalpetæppe, og kontrakt. De er forsinket via agria opdrætter forsikring - som dækker alle hvalpene i kuldet det første år mod skjulte fejl. Derudover vil der via HammerBulls kunne tilbydes forsikring hos Agria til en formidabel pris. 10.000-18.000 dkr
Afdragsbetaling er ikke muligt .

Oplysninger:
Racer: Old English Bulldog
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 23.01.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;