Oprettet 17. december 2019

Malinois





Race
Race
Malinois
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Malinois
Farve: Brun/sort
Køn: Hun
Vægt: 28 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Aika er en Malinois-pige på kun knapt et år, der desværre allerede skal skifte hjem, da hun blev for stor en mundfuld for tidligere ejer, og vi håber nu på at kunne finde en raceerfaren familie til hende, som ved, hvad det er, man får imellem hænderne.

Malinois'en er en brugshund, der godt kan fungere som familiehund også, men kun hvis den bliver brugt og får lov at arbejde på daglig basis. 

Aika er en kærlig pige, men hun bliver meget let utryg, og hun bør aldrig få sine grænser overtrådt. Racen kan være meget skarp, og det er Aika også.

Hun leder derfor efter en voksen, moden raceerfaren familie, alternativt erfaring med skarpe schæfere, der kan tilbyde smukke hende et kærligt liv med arbejde, opgaver og træning, så hun bliver stimuleret og brugt korrekt. Malinois'en er ikke en race for alle og enhver, og man skal virkelig kunne give hende en fyldestgørende og mentalt stimulerende hverdag resten af hendes liv. 

I de rette erfarne hænder, vil Aika kunne blive den mest loyale, kærlige hund.

Aika har rigtig god muskelfylde, hvilket er godt, da røntgenbilleder af hofter viser moderat HD i begge hofteled. Hun bør derfor motioneres med lange gåture i afvekslende terræn, for at holde hendes muskulatur stærk, da den netop aflaster ledene.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;