Oprettet 14. december 2019

Fransk bulldog Mojo





Placering
Placering
5260 Odense S



Annoncebeskrivelse

Mojo leder efter lang tids overvejelser efter sit nye hjem, hvor han kan overøses med alle de kys og kram, som han fortjener.
Han er født 5. august 2011. Uden stamtavle, kastreret chippet, passet og plejet med alt. Ingen sygdomshistorie.
Han er en meget kærlig hund, der har behov for et hjem, hvor han virkelig er i centrum og får alt den kærlighed og opmærksomhed han har brug for. Han sælges kun til hjem uden hund. Kommende hjem skal dog have kendskab/erfaring med, hvad det vil sige at have hund.
Han trives ikke med mindre børn, men vil trives i et hjem med større eller ingen børn. Han ELSKER lange gåture og går nogenlunde pænt i snor. Hilser pænt på andre hunde, men bliver hurtigt “begejstret” og kan virke voldsom. Det er meget vigtigt, at han får sine daglige gåture og på den måde bliver stimuleret og får brændt noget energi af. Han er vant til at være alene hjemme og dette uden problemer.

Kontakt mig via mail: sabinacslarsen@hotmail.com eller send mig en besked herinde, hvis du/I tænker kan tilbyde Mojo det helt rigtige hjem. Så finder vi ud af det derfra. Jeg forbeholder mig retten til at vurdere og vælge, hvad der er det rigtige hjem for Mojo.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;