Oprettet 10. december 2019

Fransk bulldog, Corgi og terrie, hund, 12 mdr.





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4500 Nykøbing Sj



Annoncebeskrivelse

Her ser du skønne Molly. Molly er en blandingshund og en super kærlig familiehund, men der er nogle besværligheder ved Molly, som gør, at vi med tungt hjerte må give afkald på vores bedste ven efter kun et år.
Molly har en tendens til at gø når hun bliver lukket udenfor i haven, derfor vil det kræve træning at lære hende at holde op. Hun har også problemer med, at hun glædes- tisser når man kommer hjem.
Hun er godmodig, villig til at lære og dygtig til det. Hun ville være en kanon agility-hund, hvis man ønsker at sætte sig ind i det. Hun knytter sig utroligt hurtigt til personer hun føler sig tryg ved. Hun er simpelthen den sødeste og kærligste hund. Derudover er Molly blandet med fransk bulldog, som er en race med tendens til cherry-eye, (det røde i hendes øjenkrog). Dette kan opereres væk. Hendes særlige kendetegn er, at hun har både et blåt og et brunt øje. Hun er en frisk pige med fart på og hun elsker at gå ture i skoven og ved vandet, så derfor kræves der en person/familie som er aktive eller i hvert fald vil sørge for, at hun kommer ud og gå ture hver dag.
Molly fungere godt med børn, hunde, katte og høns, og har i hele sit liv levet på tæt hold med dem. Hvis du/i synes, at Molly lyder som en hund for dig/jer, er i velkommen til at kontakte mig.

Vi ønsker kun det bedste for Molly, og påtager os derfor retten til at afvise en køber, hvis der ikke er kemi mellem Molly og ny ejer. Prisen er for at give Molly værdi, da vi søger et blivende hjem til Molly.

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog, Corgi og terrie
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;