Oprettet 10. december 2019

Coton de Tulear - Bomuldshund





Race
Race
Coton de Tulear - Bomuldshund
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Coton de Tulear
Farve: Hvid
Køn: Han
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

Walther er en smuk, forsigtig og meget følsom lille fætter, hvis behov desværre ikke kunne imødekommes hos tidligere familie, til stor sorg for alle. Denne lille charmetrold har været højt elsket, men bopæl i lejlighed midt i en storby med alle de lyde, der følger med plus det faktum, at han ikke kan rumme at have børn omkring sig, gjorde det virkelig svært at give ham de daglige rammer og oplevelser, som han har brug for.

Derfor har vi nu fået den fornemmeste opgave af alle, at finde lige nøjagtig den familie, der kan dække alle hans behov til fulde, så han ikke havner i nogle uhensigtsmæssige situationer.

Der har desværre også kun været overskud til ganske korte, daglige ture, så hans nye mennesker skal være aktive, så han RIGTIGT kan komme ud og blive træt på den sunde måde og virkelig få brugt sit hoved igennem både træning, som han elsker og oplevelsesture ud i det blå. Walther drømmer om at være i absolut centrum og have en hverdag, hvor han ikke "drukner" i hektisk aktivitet, han ikke er en del af.

Helt optimalt, så skal han ud til hus og have, men han ville nok godt kunne bo i lejlighed igen, hvis det er væk fra trafikeret by-liv og alt det støj, der følger med der. 

Og så er der det med børn. Drømmescenariet er et børnefrit hjem, da han har det meget svært med børn, især i den alder, hvor der er hurtige bevægelser og ikke helt styr på motorikken. Om han ville kunne forene sig med store, hundevante børn, der er rolige omkring ham og som både forstår og respekterer hans signaler er uvist.

Opsummeret, så er hans ultimative drømmehjem hos en familie med stor forståelse for hans forsigtige sind, den skepsis overfor nye ting, han kommer med, samt at han ikke elsker alle, og at det er okay.  En familie, hvor han ikke konstant skal forholde sig til en masse nyt, men bliver tilbudt en aktiv hverdag med genkendelige rutiner i omgivelser, hvor der er højt til loftet, både fysisk og mentalt.

Walther er multiallergiker og tidligere udredning viser bl. a. allergi over for støvmider, lagermider og lopper. Han må udelukkende få allergi-foder, og alligevel kan allergien blusse op med jævne mellemrum og kan i værste fald kræve livslang binyrebarkhormon-behandling.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;