Oprettet 25. november 2019

Goldendoodles, hvalpe, 2 uger , salgklar 5.1.20





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
5600 Faaborg



Annoncebeskrivelse

Skønne Goldendoodles hvalpe sælges af stueopdræt efter sunde forældre (dyrlægetjekket). Mor er sølv Kongepuddel med papirer og far er en Golden retriever u. papirer ( begge forældre med). Begge er super søde og hengivne familie hunde, mor har været brugt lidt til agility og far går jagt en gang imellem. De elsker at være aktive men kan sagtens være hjemme og slappe af. Hvalpene forventer vi vil blive stort set fældefrie ( affældet hår bliver i pelsen) , hvilket betyder at nogle allergikere bedre kan tåle dem men de vil deraf også kræve en del pelspleje. (typisk goldendoodle). Disse hvalpe søger nye kærlige hjem, der ønsker en aktiv, hengiven, sjov og trofast ven for livet:
2 lys gyldne piger
2 lys gyldne drenge
2 sølvsorte piger
1 sølvsort dreng. Vi forventer de bliver mellem 52-65 cm høje og veje mellem 18-35 kg
De er klar til at rejse til deres nye familier den første weekend i januar. Der vil man få en hvalpepakke med der indeholder: kvalitetsfoder, legetøj, tæppe der dufter af søskende og mor, tandbørste og begynder børste/ kam. Hvalpene vil ligeledes være sundhedstjekket, chippet, registreret i dansk hunderegister, vaccineret og have fået ormekur.
De er født og vil vokse op i vores stue, vi har sjældent hvalpe, så vi hygger os meget med dem når vi har dem og de vil ved afrejse være vant til børn, anden hund, alle daglig dags ting, en del håndtering, besøg i skov og ved strand, mange lyde og transport i bil samt påbegyndt renlighedstræning. Depositum på 3000 kr betales ved reservation som ikke refunderes hvis man springer fra. Billeder af hvalpe knap 2 uger gamle :) kontakt os. gerne allerede idag, så i kan følge med i jeres hvalps udvikling.

Oplysninger:
Racer: Goldendoodles
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 5.1.20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;