Oprettet 19. november 2019

Shar pei





Race
Race
Shar pei
Alder
Alder
4½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Sharpei
Farve: Ginger/rød
Køn: Han
Vægt: 20 kg
Alder: 4½ år
Pris: 3000,00

Kurt har desværre oplevet det ulykkelige, at hans ejer er gået bort, og han er derfor her hos os for at finde sig en ny race-erfaren familie, hvor han kan fortsætte det gode liv, med de behov han kommer med. 

Den flotte fyr har boet sammen med Keld, men de to har så vidt forskellige behov, at hvis begge parter skal have det det bedste af det bedste fremadrettet, så er det hver for sig. Men står den perfekte familie her med Sharpei-erfaring, der kan rumme begge fyre, med alt, hvad de kommer med, så er vi naturligvis ikke afvisende. 

Kurt er, som racen typisk er, ret reserveret og man skal lige investere noget tid i, at få ham til at synes, man er sød. Men så er han til gengæld også virkelig kærlig, kysser på hænder og vil gerne nusses. 

Han har dog også en sfære, man skal respektere og ikke overskride og dyrlægetjek er bestemt ikke et hit. Derfor har vi ikke kunnet undersøge albuer og hofter, så nøje som vi gerne ville. Umiddelbart bevæger han sig  frit og uhæmmet, men hvis der opstår halthed eller ømhed indenfor 6 mdr., tager vi gerne røntgenbilleder af ham uden beregning.

Ydermere er racen, som bekendt, disponeret for allergi, sensitiv hud og øregangsbetændelse, og lige nu er hans pels noget mat og kedelig og har brug for kvalitetsfoder suppleret med gode olier.

Kurt er neutraliseret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;