Oprettet 1. oktober 2019

Old english bulldog , hund, 3 år , salgklar D. 26/10-19





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

5 skønne hvalpe ud af 16, sælges efter disse 2 vidunderlige forældre! De er 4 uger gamle, læs hele teksten så står der vores facebook side og alt kan ses om hvalpene lige fra fødsel. 4 piger og 1 dreng. Tesla
HD: A
AD: 0.
OCD: fri
Spondylose: Fri
Patella: 0
Hjertescannede: uden anmærkninger
Lang lige hale
Farve: Blue White
Vægt: 28 kg.
Højde: 48 cm. E-Jay
HD: B
AD: 0
OCD: fri
Spondylose: fri
Patella: 0
Hjertescannede: uden anmærkning
Lang lige hale
Farve: Choko tri
Vægt: 32,6
Højde: 48 . ??Tesla & E-Jay har en lang række Championtitler bag sig, samt Best In Show, Bedst i Racen og Best i modsat placeringer osv.
Tesla er en rigtig mors hund, det ligger intet ondt i hende. Dagligt kan hun have et “godt” energieniveau aktiv i skov og når vi arbejder men kan samtid os lægge og flyde i 4 dage uden at mærke til det. Hun er den kærligste over for børn, hunde, heste og generelt andre dyr og mennesker???? . Hvalpene sælges med stamtavle, som naturligvis følger med hvalpen ved fraflytning. Hvalpene bliver hjertescannet inden de flytter hjemmefra. De vil være chippet, vaccineret, havet fået ormekure og registeret i Dansk Hunde Register. Hvalpene vil være justeret af Osteopat, Kent Staub. Hvalpene vokser op i familien og vil blive rigtig godt socialiseret, både i og udenfor hjemmet. Når en hvalp flytter hjemmefra vil det være med:
Købskontrakt
Omfattende hvalpemappe
Kurv/Tykt tæppe
Snor og halsbånd
Puppybag med legetøj, sunde lækkerier mm.
Foder til den første tid
Justeret af Osteopat Kent Staub
Hjertescanning
Stamtavle i DDH
Sundhedsbog
Pas. Ved interesse, så kom gerne og hils på Tesla, E-Jay og os ?? Vores dør er altid åben og vi er også altid klar på at svare på spørgsmål ??
Du/i er os velkommen i vores gruppe hvor du kan læse ALT om mig som opdrætter og hundeejer og du kan se et hav af videoer og billeder fra Teslas sidste kuld ????Elmbaek’s old english bulldog .

Oplysninger:
Racer: Old english bulldog
Alder: 3 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: D. 26/10-19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;