Oprettet 30. september 2019

Border terrier blanding, hund, 10 mdr. , salgklar 1.10.2019

Race
Race
Border terrier
Alder
Alder
10 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

Coco. Den lille pige søger en kærlig familie. Hun er rigtig kærlig, blid, rolig, mild, hengiven og sød hvalp der gerne vil nusses og lege. Hun har det fint med de andre hunde og kan med børn. Hun er en sød pige der er nem at opdrage. Alt i alt, en kærlig lille hund. Hun fælder ikke meget. Estimeret 10 mdr | Forventet 8kg | Skulderhøjde 32cm | Primære racer Border Terrier/ukendt lille race. •• Besøg New Hope Denmark på Facebook ••.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Coco er. i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores formidles med TRACES, fuld vaccination, neutraliseret, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Janni. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Border terrier blanding
Alder: 10 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1.10.2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Border terrier 9000 kr.

Border terrier

Hvalpe efter DKCH KLBJCH Kali-kama Peniaphobia antoli og Conundrum as Brass sælges. Hvalpene er stor del af vores hver dag. Moren er udstillet og har to tiltler faren er ligeledes udstillet. Hvalpene ...

Alder 6 uger
7470 Karup J

Border terrier 10000 kr.

Bor der terrier

4 hanner, 3 tæver efter højt præmierede forældre. Stueopdræt. Kan ses efter aftale. Henvendelse 20719093 eller 81717260

Alder
4960 Holeby

Border terrier 14.000 kr.

Border terrier

Nuttet fræk og nysgerrig tæve, Fiona, søger trygt og blivende hjem. Hun har fået 3 x ormekur. Chippet og stambogsført. Hendes far er den mest vindende hanhund i Europa. Far : BISS BIG CIB MCH MJCH...

Alder 9 uger
4900 Nakskov