Oprettet 14. september 2019

Labradoodle blanding, hund, 10 mdr. , salgklar 1.10.2019

Race
Race
Labradoodle
Race
Labradoodle
Alder
Alder
10 mdr.
Placering
Placering
5220 Odense SøAnnoncebeskrivelse

Sofus . Den søde dreng søger en forevig familie. Bror til Marble der allerede er adopteret af en familie i Danmark. Han er rolig, kærlig, blid, mild, stille og godmodig dreng der er meget hengiven. Han skal lige se folk an men så er han tilgengæld utrolig kærlig og hengiven. Han har det fint med andre hunde. Fortrækkes til en hjem med større børn, da han er sensitiv og blid af sind.
Alt i alt en skøn dreng der ikke fælder ret meget. Estimeret 10 mdr | Forventet vægt 14-16kg | Skulderhøjde forventet 50-54cm | Primære er Labradoodle/mellem Schnauzer.
•• Besøg New Hope Denmark på Facebook •• Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. Sofus er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige shelters i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er. Vi er CVR registreret.
Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.
Alle vores hunde formidles neutraliseret med 2x DHHPi vaccination, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, dyrelægetjek, TRACES og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv. inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter og har en aktiv familiegruppe. Kontakt via email: email att.: Janni. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:.
FACEBOOK - New Hope Denmark.
WEBSITE - www. newhopedenmark. dk.
INSTAGRAM - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle blanding
Alder: 10 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1.10.2019


Labradoodle 10.000. kr.

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 01.01.2020

Søde små Labradoodles født 3/11. 2 lyse og 6 sorte med brune og hvide aftegninger på bryst og ben. Mor lys Cockerdoodle og far sort Labrador. Stueopdræt i børnefamilie og vant til almindelige huslyde ...

Alder 8 uger
2960 Rungsted Kyst

Labradoodle 10.000. kr.

Labradoodle, hvalpe, 7 uger , salgklar fra uge 47

Søde, kærlige labradoodle hvalpe søger nye kærlige hjem fra uge 47. 2 af de 5 hvalpe er allerede solgt, men der er 1 tæve og 2 hanner tilbage. Mor er abrikos farvet. og far hvid labradoodle. De er st...

Alder 7 uger
8600 Silkeborg

Labradoodle 10000 kr.

Flatdoodle - Puddel/Flat coated retriever

**Stadig flere tilbage** Hvalpe 4 uger, salgsklar d. 26-11-19. Sisse sort/brun Flat Coated Retriever blanding og Walther sølv/grå stor puddel (DKK stambog) har fået 11 smukke hvalpe, 6 drenge og ...

Alder 5 uger
2200 København N