Oprettet 19. august 2019

Old english bulldog, hanhund, hvalp, 10 uger , m. stamtavle, salgsklar 10-08-2019





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
4720 Præstø



Annoncebeskrivelse

Hej mit navn er King
Jeg leder efter min nye for evigt familie.
Jeg er født med læbe/ganespalte og da min madmor kunne se hvilken kampgejst jeg havde i mig undersøgte hun mulighederne for og lade mig leve, hun fandt ud af at muligheden var stor men at jeg måtte flaskes op da jeg ikke kunne lave ordentligt varkum hos mor, jeg er opvokset sammen med min far + madmor & madfar i Præstø,
Jeg klarede kampen og er blevet opereret og er 10 uger og klar til min nye familie.
Det at jeg er født med læbe/ganespalte gør at jeg ser lidt anderledes ud, operationen vil gøre at jeg kan leve et helt normalt hundeliv som alle andre hunde jeg vil dog stadig se lidt anderledes ud.
Jeg elsker al opmærksomhed fra mennesker og dyr jeg er utrolig nysgerrig på alt, og meget lærenem jeg elsker at udforske hvor jeg kan og jeg er stort set renlig nu jeg har måske et eller 2 uheld indenfor også sover jeg hele natten.
Jeg vil blive godt socialiseret på alle punkter og have oplevet en masse inden jeg kommer hjemmefra, jeg får lige ledes en masse ting med også vil jeg osse have fået mine vaccinationer,chip,registringen,ormekur,
Jeg kan besøges hverdag vis min rette familie dukker op. Jeg søger et hjem gerne med en anden hund og kun på Sjælland . Ring gerne til min madmor vis du har nogen spørgsmål eller andet.

Oplysninger:
Race: Old english bulldog, stamtavle medfølger
Alder: 10 uger
Køn: Hanhund, hvalp
Salgsklar pr.: 10-08-2019

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;