Oprettet 16. august 2019

Mix, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2770 Kastrup



Annoncebeskrivelse

Navn: Edna
Født: 20.08.2018 
Køn: Hun, Neutraliseret
Vægt: 20 kg.
Mål skulder: ca. 53 cm.
Befinder sig: Spanien
Race: Podengo / Lab Mix
Kontakt os på: email. Edna formidles igennem non-profit organisationen DFA. Du kan læse mere på www. dfas. dk . DFA er CVR registreret samt godkendt til import af udenlandske hunde af Fødevarestyrelsen. Vi er også på facebook: Dfa - Danish Friends of Animals. ____________________________________
Smukke Edna blev fundet efterladt med sin bror Axel midt på hovedvejen til Malaga. De var meget forvirrede og dehydreret. Specielt Axel bar præg af at han havde skulle beskytte dem.   . Heldigvis var der en som stoppede og tog kørte dem til internatet i Spanien, hvor de nu bor i sikkerhed til de har fundet nogle gode hjem.  Axel er allerede reserveret.  . Edna er meget sød og kærlig hundepige. Hun elsker at ligge oven på de frivillige og få nus - hvis du stopper beder hun blidt om mere med poten. .  Edna er en meget tillidsfuld og social hund på internatet. Derudover elsker hun også at lege med legetøj alene, eller sammen med sine hunde-venner. Hendes bedste ven på internatet er uden tvivl Axel, som gerne får mange kys! . Edna ønsker et hjem hvor der er tid til gode lange gåture i naturen og aktivering både fysisk samt mentalt. Hvis der er en plads i sofaen vil Edna bestemt også nyde dette! . Edna skal lære alle hverdagens basale ting, men er dog ved at være tryg ved snoren. Det vil kun være et plus, hvis du har lysten til at gå til hundetræning, så hendes gode udvikling socialt med andre hunde samt mennesker forsætter.  .
Kan du heller ikke stå for smukke Edna? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen email .

Oplysninger:
Racer: Mix
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;