Oprettet 12. august 2019

Dansk/svensk gårdhund ., hund, 2 år





Race
Race
Dansk Svensk Gårdhund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Dejlige Lenon ?
Kommer til Danmark. medio august. Den lille fyr er en spansk bodeguero ( Dansk svensk gårdhund. mix på ca. 2 år. Han vejer ca. 10-11 kg. og måler ca. 40-43 cm.
Han blev fundet på gaden uden chip. Vi ved ikke, om han har været i et hjem før, men han ankom i en ok tilstand, så han har formentlig ikke været på egne poter længe. Han er en forsigtig lille fyr, der holder sig lidt for sig selv, da internatet lige nu er et overfyldt kaotisk sted at være. Men det er ikke nok.
Da han havde været på internatet i kun 5 dage, blev han desværre overfaldet af en af de andre hund og han måtte på dyrlægens bord. Heldigvis var det “kun” bid, der ikke var fatal eller har ødelagt noget fysisk. Senere samme dag var han tilbage i det lille bur ??. Heldigvis kom en af de faste lokale plejefamilier forbi for at hente en pleje hund, de så stakkels Lenon og tog ham med også!!
Så nu er det lille pus i pleje med en anden hanhund. Familien sagde, hvis han gøede eller hylede meget, ville de ikke kunne have ham i pleje - det er nu to dage siden og han er der endnu ?? . Opdatering: Nu har han været hos plejeren i to uger. Han hygger sig med børnene og at han er en nem lille fyr. Hans bidsår er ved at hele og han virker gladere.
Vi vil rigtigt gerne finde en familie til ham hurtigst muligt, da han ikke kommer til at trives her på internatet, når han engang kommer tilbage.
Gå ind på Facebook siden Rosas spanske hunde og se en lille film med ham.
Han er nu vaccineret, chippet og kastreret, har EU pas og får taget blodprøve for at teste om han har en af middelhavssygdommene.
Det koster 3300 at adoptere denne dejlige dreng.

Oplysninger:
Racer: Dansk/svensk gårdhund .
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;