Oprettet 23. juni 2019

Ratonero bodeguero andaluz, hund, 4 år





Race
Race
Anden Race
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
3520 Farum



Annoncebeskrivelse

Vi har haft vores to dejlige spanske hunde i tre år.
De kom med en uvis fortid og sov på vores dørmåtte i Spanien, og de er kommet langt i deres udvikling. Betty er blevet en kærlig hund, som elsker opmærksomhed. Storebror Eddy, som vi i starten ikke kunne røre, er til tider stadig noget varsom, men er blevet en trofast og legesyg hund, som elsker at blive gnubbet på maven.
Vi har været utrolig heldige i alle henseender med hundene, og de er begge meget tålmodige og kærlige overfor børn.
Betty har desværre en dårlig hofte, men leger og trives, og Eddy har brug for lidt mere hundesocialisering, før han er helt tryg ved andre hunde.
Det har altid været ønsket at give dem det bedst mulige hjem med den kvalitetstid og det nærvær, som de fortjener. Hverdagen viser sig dog at være blevet meget anderledes end vores tid i Spanien, hvor de havde masser af udendørsplads til at boltre sig på, og hvor de ikke var alene hjemme det meste af dagen.
Vi må derfor efter lang tids overvejelse desværre indse, at vi ikke længere kan give dem det liv, vi havde ønsket.
Vi håber at finde et nyt kærligt hjem til dem, hvor der er plads og tid til masser af motion, gode lange ture, masser af udendørsleg og omsorg. Da de elsker at lege i vores have, foretrækker vi et hjem med have.
Vi vil meget gerne, at Eddy og Betty forbliver sammen, og vi er indstillede på, at det at finde et nyt hjem tager tid. Vi ønsker en tryg overgang for Eddy og Betty i deres tempo til det rette hjem. Skriv endelig, så kan vi snakke om det. Ps. Vi bor i Farum, men hvis vi finder det rigtige hjem til dem, betyder afstanden ikke noget.

Racer: Ratonero bodeguero andaluz
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;