Oprettet 18. juni 2019

Lhasa-Coton hvapser





Race
Race
Lhasa apso
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Brun-beige med sorte aftegn i ansigt.
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. juli 2019
Placering
Placering
7950 Erslev
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi har fået et dejligt kuld hvalpe med 4 piger og en enkelt dreng, som søger et trygt forevigt hjem og ikke mindst et menneske, som kan modtage al den kærlighed vores hvapser render rundt med. Hvalpene er født d. 6. maj og er derfor klar til afrejse i uge 27.

Hvalpene er en blanding af; (Mor, Diva) Lhasa Apso og (Far, Cody) Coton De Tulear. De er allergivenlige og har en lækker pels som ikke fælder. Hvalpene har nogle unikke farver fra deres mor, så de ikke bliver til en helt hvid hund, som en coton de tulear oftes er.

De små totter er vokset op i stuen med deres mor, samt andre hunde og katte. De er allerede vant med støvsugeren og andre dagligdags lyde. Ud over dette har de fået masser af kærlighed og omsorg.
De er blevet vasket, vandt med pels pleje, fået klippet negle, har kørt bil og blevet socialiseret med mennesker og andre dyr. De er derfor blevet "udsat" for lidt af hvert ;-) som i sidste ende vil gavne og gøre dem til nogle skønne, rubuste hunde. Hvalpene er nogle aktive små basser, som vil komme til at veje mellem 5-7 kg.

Da hvalpene er en Lhasa-Coton blanding, kræver de pelspleje ca. hver anden dag. Det kan nemt klares med en børste, saks og trimmer. Vi står til jeres rådighed med viden og instruktion i forhold til pelspleje.

Deres mor har et roligt sind og er glad for at være sammen med vores andre hunde herhjemme. Det er første gang hun har hvalpe og har været den perfekte mor. Far er en super glad og mere livlig hund der vil hilse på alt og alle. Både mor og far er to vakse hunde, som gerne vil passe på deres familier og ikke mindst nogle puttegrise, som elsker at blive nusset og plejet.
Begge racer kræver ikke det store aktiverings niveau, men vil altid elske at komme med på tur.

Vi bor på Mors, Nordjylland - og i er velkomne til at komme på besøg og se hvordan hvalpene er vokset op.

Depositum på hvalp er 2000,- kr. som opdrætter beholder hvis køberen skulle trække sig.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;