Oprettet 12. juni 2019

FT springer spaniel , hvalpe, 5 uger , salgklar 30/6-19





Race
Race
FT springerspaniels
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4200 Slagelse



Annoncebeskrivelse

Så der kun 6 hvalpe tilbage ??. FT Springer Spaniel Hvalpe. 4200 Slagelse . Disse søde og dejlige hvalpe søger nyt hjem FRA 30/6-19 . Vores 2 dejlige springere har fået hvalpe og derfor leder vi nu efter nye gode familier der vil elske dem ligeså højt som vi gør! . Forældrene er fantastiske jagthunde og endnu bedre familiehunde som man aldrig kan få nok af! Begge forældre er “tænd og sluk” hunde, det vil sige, er vi indenfor er der ro på og hygge
Men kommer vi ud må der leges og løbes! Både herhjemme som andre steder! . Alle hvalpe og forældre bor indenfor hos os i køkken / stue, så de rigtig er med i hverdagen med os . Begge forældre er med flotte stamtavler, derfor har hver hvalp selvfølgelig også . stamtavle, 3 x ormekur, chippet og vaccineret. registeret og registreret i DJR :-)
6000kr for hanner - 6500kr for tæver. Der er 6 tilbage som kun venter på ny familie. 2 tæver og 4 hanner tilbage. Alle lige dejlige! Og massere af personlighed!. Skriv endelig hvis du/i vil ud og vælger jeres næste hund :-). Stamtavler på forældre er med!.

Oplysninger:
Racer: FT springer spaniel
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 30/6-19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;