Oprettet 21. april 2019

Old english bulldog x staffordshirebulterrier , hvalpe, 5 uger , salgklar 14/05-19





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
3320 Skævinge



Annoncebeskrivelse

HVALPE AF OLD ENGLISH BULLDOG X STAFFORTSHIRE BULTERRIER.
Super lækre hvalpe af blandingen beskrevet for oven, klar til at flytte hjemmefra D. 14/05 De er født D. 19/03. Mor som er old english bulldog, har stamtavle i EKC. Far som er staff, har ikke stamtavle. Mor har gået udstillinger som baby/hvalp og hevet flere placeringer hjem. Vi har både mor og far som man er mere ind velkommen til at se når man kommer og kigger på hvalpene. De er begge med vidunderlige sind, dejligt aktivitetsniveau og vidunderlige familie hunde. Der er i alt kommet 7 tæver og 1 han, hvor af 2 af tæverne allerede er reserveret, de fremgår derfor ikke på de få billeder forneden.
Prisen for en hvalp er 6.500,-. Hvis man ønsker at reservere en hvalp ligger man et depositum på 3.000,- og betaler restbeløb ved afhentning.
Hvalpene vil blive solgt med følgende:.
* Chip.
* Vaccine.
* Ormekur
* Fodre til første tid.
* En lækker hvalpepakke.

OBS !. Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem potientielle købere. Der vil blive taget flere billeder imorgen???? Er man interesseret i en hvalp så send hellere ind gerne en privat besked. Skriv endelig hvis i har flere spørgsmål eller lign. OBS OBS OBS !
Der er KUN de 3 tæver tilbage som fremgår på billederne .

Racer: Old english bulldog x staffordshirebulterrier
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 14/05-19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;