Oprettet 14. marts 2019

Blanding Pekingeser/Lhasa apso - Malteser, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Pekingeser
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
3080 Tikøb



Annoncebeskrivelse

Fie søger en ny og blivende familie med større børn og anden lille ung/legesyg hund hvilket er et krav da hun aldrig har været alene hund. Hun er efter vores egen tæve,. var solgt men kom retur grundet personlige grunde - det var ikke vores plan at få en hund mere, men hun er sådan en skøn og glad lille hund så hun blev boende. Vi har hyggehøns som vi holder meget af og bor med stor sø med ænder, gæs, svaner som har taget tilløb til foråret, her vrimler med fugle, og Fie har desværre udviklet et ALT for stort jagtinstinkt som ikke lige er til at pille af hende, det er så kraftigt at vi slet ikke har et roligt øjeblik i haven mere, og vi må nu erkende det ikke fungere med hende, så har taget en tung beslutningen om at hun nu skal videre til en anden glad hundefamilie uden høns og lign. Vi må indrømme vi ikke har gjort meget for opdrage på hende, så hun lystre ikke specielt godt kan kun sit/dæk - kan finde på at gø af duer, gæster og andre spændene ting . hun er jo ung. Da hun aldrig har været helt alene og uden anden hund hele sit liv skal hun til en familie med anden glad og legesyg hund, helst en mindre hund og med have.
Hun er vandt til at være alene (selskab af anden hund) ca.6 timer dagligt, hun har aldrig ødelagt noget eller har lavet andre unoder. Hun kan have et uheld indedøre da hun ikke selv siger til når hun skal ud - men er ellers renlig. Hun er steriliseret.
Hun er passet med alt og er sund og rask, har et lille charmerende underbid, hun elsker alle. Dette skal være hendes sidste og blivende hjem, derfor meget vigtigt for os hun kommer til den helt rette familie, som bare vil hende hele hendes liv frem. Vi forbeholder os ret til at vælge fra hvis ikke vi syntes det er det bedste for Fie. Vi vil meget gerne høre hvad i kan tilbyde Fie.

Oplysninger:
Racer: Blanding Pekingeser/Lhasa apso - Malteser
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;