Oprettet 12. februar 2019

Spansk Vandhund





Race
Race
Spansk Vandhund
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Brun, og hvid
Antal
Antal
7 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
4. april 2019
Placering
Placering
2300 København
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Spanske vandhunde

De spanske vandhunde er kærlige, loyale, intelligente, atletiske og træningsegnet.
De kan dykke med åbne øjne under vand, apportere i vandet og kravle i træer, ved træning, Hunden blev oprindeligt brugt som fiskernes hund, som hentede såvel fisk som grej op fra havet. Nu til dags bruges den både som hyrdehund, apporteringshund, kantarelhund, terapihund og familiehund. Den er vagtsom og kan være reserveret, men meget hengiven overfor sin familie. Racen har brug for en tidlig socialisering til mennesker og andre dyr. Den behøver alm. motion, men vil rigtig gerne stimuleres med opgaver og have nær social kontakt. Hunden er nem at opdrage og det er sjældent, at man behøver hæve sin stemme. Hunden ønsker at samarbejde.

Vores hvalpe kommer fra et hjem fyldt med kærlighed. De er født i stuen og bor også inde i stuen. De er hele tiden i samvær med mennesker og andre hunde, der giver dem masser af kærlighed, nusser dem og de får lov at sove i vores arme i tryghed og varme.
De passer ind i alle slags hjem, med og uden børn, jagtfamilier…….

Karma, moren, er en hund med et skønt temperament, hun er utrolig loyal overfor familien og en rigtig vagthund, der passer på os og holder øje med, at vi alle er med, når vi går ture. Hun har et skønt ansigt, med to forskellige farver øjne og er aftegnet med hvide og brune farver i forskellige mønstre. Karma er en rigtig cirkushund, der kan lave alle mulige tricks.

Franz, er en robust hvalp med 2 forskellige farver øjne, den ene side af ansigtet er halvt hvid, halvt brun, hvilket giver ham et utrolig bedårende og uskyldigt udtryk, man næsten ikke kan stå for. Han er meget livlig og leger en masse med sine søskende. Han elsker at komme op til os og putte ved halsen og blive krammet - han søger gerne efter os, når han hører vi kommer hjem.

Francisco, er en brun han, med en lille hvid plet på maven. Der er gang i ham og han leger også rigtig meget med sine søskende. Han søger os meget og elsker at komme hen og nappe os i tæerne, så han kan komme op og blive nusset på sin mave. Han er skøn af natur og er utrolig kærlig og fræk.

Vicky, er en stor brun tæve med en hvid blis i panden og med masser af temperament. Hun løber rundt efter sine søskende og driller dem, og allerede nu giver hun udtryk for sine behov. Hun er begyndt at “kravle” op af kassen, så hun ved altså, hvor hun vil hen og det er typisk mod madskålen eller hen til legetøjet. Når hun bliver træt, ligger hun sig typisk i vores arme, for at blive varmet godt i søvn. Dejlig hund, med masser af liv.

Mr. Morten, er en hanhund med brune og hvide mønstre på både krop og i hovedet. Han er en af de lidt mere stille og rolige hanhunde. Han kan godt lide at hygge op af sine søskende eller os andre, elsker at blive nusset på maven og holde fast i vores fingre, både med poter og munden. Han er utrolig dejlig af sind og er virkelig kærlig, han ville passe super godt til en mindre familie, hvor han ville vise kærlighed og tryghed til jer, men også ville forvente det samme igen.

Lille My, er en mindre tæve, med et næsten hvidt hoved. Hun ser utrolig uskyldig ud, men det er langt fra sagen. Hun hopper rundt og elsker at drille både sine mennesker og sine søskende, hun siger en masse dejlige lyde, men da hun ikke er så stor, er hun ikke så “farlig”, som hun selv går og tror. Hun er utrolig kærlig og har siden fødslen holdt meget af at ligge tæt ved nakken eller halsen og sove der.

Kenya, er en utrolig smuk tæve, både indeni og udenpå. Hun har brune og hvide farver og har en lang hale. Halen viser os, at hun er glad hele tiden og leger rundt med legetøj, os og de andre hvalpe. Hun er ikke bange af sind og har et rigtig gåpåmod, så hun skal nok komme rigtig langt i livet. Hun søger os utroligt meget, og opsøger leg meget af den tid hun er vågen - skøn og aktiv hvalp.

Jamba, er en hanhund der er utrolig blid. Han er også med brune og hvide aftegninger. Han elsker at ligge i vores hænder, på benene og blive nusset på maven, og allerhelst vil han ligge på ryggen, man kan næsten se et smil komme frem, hver gang han “får lov” at lægge sig på os på ryggen og blive nusset på mavsen. En utrolig kærlig og loyal hvalp.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;