Oprettet 8. januar 2019

Old English Bulldog





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Old English Bulldog
Farve: Tricolor
Køn: Hun
Vægt: 18,4 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

Skønne, hamrende lækre og hårdt prøvede Ida er nu klar til at finde sin nye familie, hvor hun til sine dages ende kan finde ro og modtage uendelige mængder kærlighed. Ida er selv med til at udvælge sine favorit-mennesker, og derfor kræver vi personligt fremmøde i Dyreværnets åbningstid for at komme i betragtning til Ida. Det betyder, at vi i dette tilfælde desværre ikke kan tage hensyn til, hvis man kommer langvejs fra.

Hendes kommende familie skal også personligt have Bulldog erfaring, så man er klar over alle de racerelaterede udfordringer, der kan ramme denne dejlige, blide pige på sigt. Hun er ikke super hensigtsmæssigt bygget, men med korrekt motionering vil god muskelmasse kunne aflaste hendes led, og man vil måske dermed kunne holde gigt på afstand. Dette ville dog aldrig kunne garanteres. Vi tænker, at når man har erfaring med racen, så har man for længst taget stilling til alle disse ting, der kan opstå.

Ida er jo fra en dyreværnssag, og det er dermed meget sparsomt, hvad vi ved om hende og hendes liv hidtil. Alle der har set videoen af hendes ører inden operationen vil dog vide, at der har ikke været taget ordentligt vare på vores lille elskelige darling. Men hvorvidt hun ville trives med andre hunde, katte og børn, og om hun kan være alene hjemme og så videre, det har vi desværre ingen muligheder for at kunne svare på.

Men vi kan til gengæld garantere, at hun vil have øregangsproblemer resten af sit liv, trods en succesfuld operation af alle knuderne i hendes stakkels ører. Ida er en pige, som har brug for at lande hos en familie, der har overskud på alle ressource-konti, både de erfarings- og følesesmæssige samt økonomiske.

Ved personligt fremmøde får man naturligvis en mere nuanceret snak om vores alle sammens lille dejlige kæledægge.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;