Oprettet 12. december 2018

Fransk Bulldog





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
1 år og 8 måneder



Annoncebeskrivelse

Frække søde Charlie, søger sin nye familie.
Hun er kommet her til fordi hun var for stor en mundfuld for ejeren. Hun er en fantastisk buller basse, med meget krudt i måsen. Hun har meget energi der skal bruges. Hun trives ikke bare med at være hygge hund. Hun skal have meget motion, og bruges korrekt, så er hun meget glad for at ligge og putte i sofaen. Hun er altid glad og højt humør.
Hun trænger til en stabil hverdag, med en masse aktivering, og noget socialisering - så hun kan lære hunde sprog igen, for det kan hun godt have lidt svært ved. Hun har et sjovt mønster med nye mennesker, kan godt gå rigtigt meget frem og virke usikker - men hun hopper ellers lige i armene på en.
Ejer havde fået et lille barn, og det havde hun taget så flot, men hun var også ret jaloux, derfor søger vi et hjem med større børn.
Vi søger også et hjem uden andre dyr.
Hun kan være alene hjemme op til 8 timer, men har altid været i gangen, for ellers kunne hun godt finde på at ødelægge.
Hun elsker mennesker, og store hunde, små kan hun godt være for voldsom med.
Hun vil meget gerne være i centrum, og have ret til det hele. Der skal helt sikkert arbejdes med hende, og får nye grænser.
Hun er vant til at bo i lejlighed, men hvis hun skal ud til lejlighed - skal det være et roligt miljø uden alt for meget larm, da hun hurtigt kan blive overstimuleret og være meget opmærksom på alle lydene. Hun er nervøs inde ved dyrlægen, men der skal bare arbejdes korrekt med hendes lidt usikre sind.
HUN SØGER HUNDE ERFARNE MENNESKER.
HUSK AT SKRIVE EN MAIL PÅ DE ENKELTE HUND, SKRIV HVAD DU KAN TILBYDE, ERFARING MED MERE

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;