Oprettet 28. november 2018

Australian cattle dog





Race
Race
Australian cattle dog
Farve
Farve
blå og rød
Antal
Antal
7 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. januar 2019
Placering
Placering
4520 svinninge
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Australske cattledogs. Hvalpe efter danmarks højest præmieret forældre, 2017 og 2018. Forældrene er kun blevet bedømt med excelent og første præmier. Begge forældre har flere titler bag sig så som. Junior champion. Klub champion, Dansk champion, jubilæums vinder 2017, københavnsvinder 2018, og klubmester i nosework 1. Begge forældre er ligeledes HD og AD ryngten fotograferet. De er DNA for prcd/ pll/ pra. Så ingen af hvalpene kan blive blinde. De er begge mentaltestet i DKK.
Begge forældre bliver brugt til hyrdning på ænder ,får , heste og kvæg. De har også været på adskillige lydigheds hold ved holbæk politi hundeforening, som de har sluttet blandt de 7 bedste hunde ud af 70 hver gang. Tæven bliver også brugt til nosework.
Det er en race der knytter sig meget til sin famillie, er en god vagthund der ikke er bange for moget. ( de er trods alt avlet til at flytte en tyr på 1 ton ) Gode til børn, nemme at opdrage og en extrem klog hund.
Hvalpene bliver solgt som famille hunde med mange muligheder.
Da ikke alle har lyst og mulighed for at hyrde med hundene, bliver de også brugt til en masse andre aktiviteter. Agility, IPO , rally lydighed, spor, redningehunde, og er fantastiske vandre hunde.
De bliver solgt med en DKK basis plus stamtavle, på grundlag af forældrene.
De vil få hundepas, være vaccineret 1 gang. Have fået 3 gange ormekur. Samt en hvalpepakke med diverse ting.
Der er 3 røde tæver, 3 blå samt 1 rød han hund.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;