Oprettet 26. november 2018

NYT HJEM SØGES TIL DOMINGO





Race
Race
Cane Corso italiano
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
30. november 2018
Placering
Placering
7130 Juelsminde
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Smukke Domingo er en halvandet år gammel intakt Cane Corso han, som lever det skønne liv på en landejendom nær Juelsminde.
Han er vant til at gå med anden voksen hund (tæve) og dette vil foretrækkes fremadrettet.
Han er vant til mennesker og andre hunde, og har (til han var ca. et år) haft sin gang på den lokale træningsplads hvor han har fungeret rigtig godt.

Han er en stor, kærlig og mild dreng, der er blevet elsket og arbejdet med, som bliver på matriklen og som sætter samvær med sine mennesker over alt.
Han opholder sig i stor hundegård/udbygning når ejer ikke er hjemme - og om natten hvis lyst; men er også vant til at være inde.

Vi søger som udgangspunkt efter jer, der;
- foretrækker at bruge alle jeres vågne timer sammen med jeres hunde.
- har erfaringer med racen eller tilsvarende - og gerne har en voksen tæve i forvejen. (eller jer uden anden hund, men som ikke er fuldtidsarbejdende).
- som gerne har gode udendørs forhold til hundene; evt. også når I ikke er hjemme. (Domingo er også vant til at være indendørs).

Domingo søger nyt hjem grundet private omstændigheder der bl.a. gør at hans "fødehjem" er sat til salg - så selvom det ikke haster, håber vi at kunne finde ham en ny familie inden hverdagen alligevel ændrer sig for ham.
Domingo er uden stamtavle (men af registreret avl), formidles ikke ud til unge under 25 og selvom han er en velopdraget herre, skal der i det nye hjem naturligvis være tid til - og forståelse for - at det kan kræve lidt at "falde til".

Prisen er sat til 2000 kr. Al henvendelse vedr. bullerbassen rettes direkte til ejer, der også meget gerne svarer på spørgsmål ved seriøs interesse.
Mobiltlf.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;