Oprettet 20. november 2018

Spansk mastiff blanding, hund, 7 uger





Race
Race
Mastiff
Alder
Alder
7 uger
Placering
Placering
4600 Køge



Annoncebeskrivelse

Arya er en spansk mastiff blanding, altså en stor langbenet 4 årig dejlig og glad pige. Går meget fint i snor. Elsker generelt bare at være
udenfor og løbe frit rundt, ligge og slikke sol eller bare være med i haven. Så en stor have eller marker er klart at foretrække men helst
ikke trapper. Kan uden problemer være alene hjemme en hel arbejdsdag. Sover blot. Kan med andre hunde og katte og høns. Hun elsker børn.
Er en meget mild hund og må hverken tales hårdt til eller håndteres hårdt.
Da hun er en vagt/gårdhund af natur, passer hun på sin familie og hjem ved at gø lidt ikke meget. Arya har to skavanker: hun er lidt genert overfor fremmede mennesker, men når bare man lader hende komme til sig og er tålmodig går dette hurtigt over. Hun er meget utryg ved fremmede mænd i starten og her skal man være rigtig tålmodig. Der kan godt gå lang tid før hun er ok med dem. Har aldrig fremvist aggressivt adfærd men afviger blot og trækker sig. Hos nuværende plejefamilie er manden nu ynglings mennesket.
Hun har svær HD, som hun lever fint med og løber, leger og hopper rundt, som om intet er galt. Men man skal nok ikke forvente at hun bliver en meget gammel hund. Og hun må ikke blive overvægtig. Alt i alt 50 kg ren kærlighed!
Pris 3500 kr.

Oplysninger:
Racer: Spansk mastiff blanding
Alder: 7 uger
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;