Oprettet 20. november 2018

Blanding springer spanier/fransk bulldog, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
7470 Karup J



Annoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte at vi har valgt at vores familiehund King skal videre til en anden familie. Det er ikke med vores gode vilje at dette valg besluttes.
Vi havde håbet på at King ville have kemi med vores lille nyfødt, men desværre ikke.
King er fra d. 13/8-2016 kastreret. Blanding mellem fransk bulldog og springer spanier. Energi fra springer spanier og smilet fra bulldog. Han er en rigtig charmerende sofahund. Elsker ture i det fri så som hundeskove, dog hader han at køre med i bilen.
har en forkærlighed for mad, alt slags mad.
King er veltilpas med andre hunde store som små. Børn er bedst i en alder fra 10 år, da han kan være lidt vild når børnene kommer hjem og i leg.
Når der laves kaffe, så ved King at der kommer gæster i huset og venter spændt ved døren.
King kan sine basale tricks så som giv pote og lægge sig- og osse dermed følge med i køkkenet når der laves mad og holder godt øje med tabte stumper - så en omvandrende madsuger er han den perfekte til jobbet.
King kan godt være alene hjemme, men ikke i hele huset da det bliver for spændende for ham. Han er vant til at være i køkkenet når vi enten er ude og om natten - men det vil ikke hindre ham i at få en plads i sengen hvis han får adgang til det. men det er på eget ansvar med at han fylder og prutter????
Hans ting følger selvfølgelig med, så som sundhedsbog, kurv og madras - mad/vandskål rest madspand etc. Han har intet legetøj da han ødelægger det på 10 sekunder.
Kom og hils på ham og se om det er jeres match.
Vi tag forbehold for hvem han skal videre til.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;